Rôzne

Mlsate v noci ?

stefanm - fotkastefanm, 10. januára 2013

Ja viem ,že áno !!! Len som zvedavý , či sa k tomu verejne priznáte !
Nočné mlsanie je vraj pre ženu veľkou rozkošou a nepohrdne ním žiadna . Nemusí to byť priamo takzvaná „biela nemoc“ (nočné vyjedanie chladničky!) ale drobná sladkosť chrumkana s prižmúrenými očami a myšlienkami na práve prežívajúci sen poteší .
Pridávam krátku ukážku ako mlsá moja manželka . A vedzte , že keď sa tu dlho nebudem ozývať , tak to odhalila a prinajmenšom mi uťala ruky !  Ale uznajte , že za hudobnú zložku v tomto videjku si zaslúžim ponechať aspoň ľavú !!!




@zareaguj


Diskusia k téme

rea1
človeče nešťastný, tebe chýba pud sebazáchovy! keď ti na toto tvoja žena najobľúbenejšia príde, nie, že ti odsekne ruky, ja to odhadujem tak, že ti hlavu odstrihne manikúrovými nožničkami! :-)))
turistka
V noci nemlsám, stačí, že to robím cez deň. No keď hodiny riedko bijú, a sa prebudím, tak sa pravidelne idem napiť čaju, ten mám navarený a dopĺňam si ním tekutiny. Dobre padne.
anina6
presne ako turistka, mlsám cez deň. rea1 tie manikúrové nožničky nemajú chybu. len dúfam že to nebude aplikované na stefanm.
irenaw
večer padnem do postele, hlavu mám ešte vo vzduchu a už spím, ráno vstanem, medzitým neviem o svete. všetky neresti si užívam v bdelom stave :-)))
medulienka122
občas si niečo zobnem, keď ma uprostred noci skrúca od hladu - ináč, obdivujem manželku, aký má tvrdý spánok, že o celom videu ani nevedela, a ešte zaspala s okuliarmi na očiach...:-)) P.s. máš po chlebe,xi
dorisa
..ja samozrejme, ako by som inak vydržala do jednej druhej byť hore....
zuzik01
ja v noci nemozem a ani len vecer... v noci mam potom nocne mory :-(
damisa
priznávam, na stole mám stále niečo sladké a dokonca som si už začala k vode na nočnom stolíku nosiť aj cukrík alebo čokoládu. Nuž závislosti sú všelijaké, niektoré máme sladkosti. @stefanm nezávidím Ti, keď manželka objaví Tvoje video, pomsta býva sladká, nezabudni na to.
elixir
Ja nie som veľmi nočný jedák, väčšinou v noci spím dosť hlboko, ale ak sa náhodou zobudím a nezaspím viac ako hodinku, hlad sa dostaví... vtedy si beriem kúsok syra alebo proteínovú tyčinku...
lacquer
Nočné vyjedanie chladničky sa volá vtipne podľa nemenovaného autora "BIELY SEX" - vybielim chladničku a je mi dobre :))
babidka
Ja neviem , ja v noci spim ! Obcas sice najdem v posteli obal z nejakej lakocinky - ale kedze "manzelske loze" uzivam spolocne s manzelom , myslim si stale ze to on co si dobija energiu !!!
tiginko
NIEEEE, ale keby mi možno takto položili k hlave rezeň, alebo steak, ktovie, či by som ho akože mimovoľne v spánku nezjedla :-). A verím, že na túto hanebnú fotomontáž ti nikto neskočí, je vidieť, že si to len na manželku narafičil a ona sa toho ani NEDOTKLA :-)
soncya
som lenivá v noci vstávať, takže nie! (tiež si myslím, že chúďa tvoja žena je v tom ale fakt nevinne!!!) :-)
huck
Večer je u nás ohrozené ovocie a syr, no ked odbije polnoc prepínam na ríšu snov. Minule som však pristihla kolegyňu Adrianu vážne zamyslenú, s hlbokou vráskou na čele... Vraj, rozmýšľa, či v noci naozaj jedla plnenú papriku, alebo sa jej to len snívalo? Po návrate domov, mi celá sklamaná oznámila, že v hrnci naozaj chýbajú dve papriky :)))
helca103
V noci nemlsám a pokiaľ sa pamätám ani som to nikdy nerobila, dokonca ani ked som ťahala nočné. Ja sa najem cez deň a v noci spím. Zaujímalo by ma, čo na video povedala tvoja žena, ktorú si takto ,,zneužil" hoci si to podfarbil nádhernou pesničkou.
dodo46
@stefanm
Omrzel ťa život? Si ešte medzi nami? Máš všetky orgány ? I keď moja
chodí pravidelne v noci do chladničky , toto by som si v živote netrúfol.
evusik
občas keď sedím pri počítači aj do druhej nadránom, neodolám, hlavne keď mám v šuplíku dobrú čokoládu, ale chvalabohu vyjedať v noci chladničku som sa nikdy nenaučila...
@stefanm buď máš takú tolerantnú ženu, alebo si v tejto chvíli mŕtvy muž :-)
tothka
Štefan, si ty ale potvora, a to sa tá tvoja stihne ešte aj prezliekať?
Uznávam, fotomontáž ti vyšla a s tou muzičkou si si to asi vyžehlil, ale ak nie, nebudem ťa ľutovať.
rulik
bežne a denne,ostalo mi to z čias keď som robil nočné v SBSkách
broni
ja si myslím, že jedenie v nočných hodinách je iba náhradou za nedostatočným uspokojením fyzických aktivít pred spaním ;o)
rennatte
tak toto ma teda pobavilo,,,,spat v okuliaroch :-)))))) a kde tam su noznice? ja nemlsam ale pijem,,,
ajuschka
:D dobreee
ja sa verejne priznavam, ze po prichode z prace (co je pred polnocou) robim utok na slaninku :D. pocita sa to do nocneho? :D
milad
...desím sa chvíle, kedy nebudem môcť po nociach spať. Zatiaľ spím ako drevo.( Tvrdia to všetci odo mňa starší, že to tak bude) To potom budem musieť robiť niečo iné. Čo tak asi? V telke nič nedávajú a čítať sa mi nechce...
hubata
Mne takto škodí - čítanie: do knižnice chodím zásadne so študentskou pečaťou a potichúčky aby som nikoho nemusela ponúknuť odlamujem.....
Takže nie, v žiadnom prípade v noci nemlsám.
Štefan, buď rád že nie si môj, keby mi toto muž spravil na takom obľúbenom portáli ako je varecha - tak dnes poberám vdovský dôchodok.
evanaaa
Cez deň veľa jesť nemusím, niekedy sa stalo, hlavne v lete, že som prvýkrát za deň jedla o 16-tej hodine. Ale ako príde večer, začne to o 18-tej, musím neprestajne žuť a ak by som bola dlhšie hore, aj v noci. Práve teraz (22.40) so dojedla kúsok chleba s tlačenkou.......
babidka
Ludia , ludia, pomoooooooooooooc . Asi sa stalo najhorsie ...@stefanm sa uz vyse 12 hodin neozva l!!!! je mozne , ze ho ta jeho milovana naozaj prizabila ?
stefanm
...žijem ... a celkom dobre sa bavím na vašich príspevkoch . Ani som netušil , že to bude taka pestrá , verím že úprimná a pravdivá diskusia . A páči sa mi , že máte o mňa strach . Manželka je tolerantná a veselá osoba . Vie sa zasmiať a na vtipoch o sebe . Ale aj tak som doma poschovával všetky manikúrové nožničky . Pre istotu - @rea1 !!!!!
kuchticka
.... to sa mi ulavilo, uz som myslela, ze sa @Stefan ani nedozvie o mojich mlsoch v noci. On to vlastne vie. Poharik kabernetu pri PC vecer do 10. hod, potom dva pohare bylinkoveho caju (z mojich!!! byliniek), posledne vecerne spravy a potom uz len kludny spanok do 7-7.30. Ziadne mlsky v noci, ved kto by mal zaujem si stale cistit zuby?
duschko
Asi tak ako evanaaa. Cez den nemusim vobec, ale neviem si predstavit celu noc nic nejest. Viem, ze moje stravovacie navyky su take, ake su, no co uz s tym. Na druhej strane musim povedat, ze sa mi este nestalo aby som sa zobudil na hlad a isiel do chladnicky. To skor vzdy pred spanim. Ked este toto sa mi podari potlacit tak verim ze sa dostanem este pocas tohto zimneho obdobia pod 100-vku.
elisticka
@stefanm no -no-no-!!! len to nezvaluj na manzelku hahah tie prazdne obaly co si nafotil to je tvoja praca:-))) len sa priznaj je to polahcujuca okolnost hahahhaha
stefanm
...ano ... tie prázdne obaly su moje lebo už skoro dva mesiace nefajčím a "žeriem" množstvo sladkosti a priberám ... prišiel som na to , že : ... "ak prestanete fajčiť zbehnú sa vám nohavice v pase a skráti sa opasok najmenej o tri dierky" !!! ...
lusinkab
@stefanm dalsie z tvojich podarenych videii :-) a komentarov :-)))))) manzelka sa musi velmi tesit ale davaj vacsi pozor aby ....vianoce neboli zase az o rok :-)))))))) ....... a preto ja neprestavam fajcit :-))))) ale nie aj ja som jedna z tych co v noci mlsaju cokoladky,ovocie.masko.slannku :-) kedy co na mna pride :-)))