Rôzne

Mili varechaci........

kuchticka - fotkakuchticka, 11. apríla 2011

Zajtra idem robit mortadelu. Prave teraz mam pekne vhodne maso a potrebijem ju az na Velku noc (budem brat na navstevu). Neutrpi velmi v mraznicke - myslim chutove? Budem piect podla receptu od @evusik.
Dakujem vam za radu.

@zareaguj


Diskusia k téme

janger
@kuchticka , ja nemyslim, ze by mala nejako utrpiet. Pozerala som ten recept a nie su v tom ingrediencie, ktore by sa nemohli zmrazovat. Len treba to dobre samozrejme zabalit. A co najrychlejsie zmrazit a odmrazovat zase pomaly, v chladnicke. Ja by som to kludne zmrazila. Ale mozes sa opytat @evusik , ked je to jej recept, mozno ma s tym skusenost.
evusik
@kuchti čka priznávam že mortadellu som ešte nemrazila, ale osobne si myslím, že sa jej nič nestane, len ju musíš spraviť takú klasickú, nedávať tam napr. olivy tie sú v mortadelle strašne dobré.... alebo si všetko nachystať a spraviť ju napr. vo štvrtok, zabaliť do alobalu a v chladničke ti vydrží až do pondelka
prajem ti nech sa ti podarí :-)
kuchticka
Dakujem setkym za rady. Risknem a budem zamrazovat. Uz je maso namlete, zamiesane s korenim a cesnakom (nie olivy) a odpociva do rana v chladnicke. Zajtra uvarim , rychlo vychladim a dam do mraznicky v celku.
Hm, tato nasa Varecha je lepsia ako GOOGLE!!! Vsetko co potrebujeme vediet sa dozvieme este so smajlikmi. :-)))
evusik
@kuchti čka po Veľkej noci keď rozmrazíš daj vedieť ako to dopadlo, tiež by ma to zaujímalo... dúfam že to dobre dopadne :-)))
kuchticka
@evusik , urcite napisem ako to dopadlo. Teraz sa este chladi a cela kuchuna zapacha cesnakom. Dala som asi 6 struzkov. Pozdravujem.