Prosím, skúsené varecháčky, poraďte mi. Kúpila som hotové pláty na medové rezy. Chcela by som ich naplniť, ale nie obyčajným vanilkovým krémom s mliekom. Musí to byť krém trvanlivý, bez mlieka a pudingu, lebo musí vydržať nedôstojné zaobchádzanie bez chladničky.
Tak rozmýšľam, či nepoužiť nejaký krém, ktorý sa dáva do Marlenky, ten je trvanlivý, bez mlieka a pudingu. Čo myslíte, spojí sa taký krém s cestom, bude to držať pokope? Nezostane to sedieť na vrchu a nebude sa cesto po kréme šmýkať?
Alebo ak máte iný nápad na niečo s krémom, čo neskysne, sem s tým, len to nesmie byť mimoriadne časovo náročné.
Vopred dakujem a želám každej veľa zdaru pri vianočnom pečení.
Hľadám ten recept na marlenku kde v plnke nebolo použité mlieko a puding pri príprave krému .......
varecha.pravda.sk/recepty/marlenka/34087-recept.html...
Marika - Nenapadlo ma porušiť ten hladký povrch na plátoch. To je tá skleróza, alebo predvianočná únava. Alebo oboje.
evanaaa, tiež akosi veľmi neverím, že Marlenka v obchode je čisto prírodný produkt, ale ten môj pocheraj nemusí zas vydržať do roku 2017.