Reštaurácie

Máte tip na reštauráciu, kde uvítate chutné a zdravé jedlo v obedovom menu?

katarinaskralikova - fotkakatarinaskralikova, 16. februára 2016

Chceme komplexnú reštauráciu

To je taká, kde sa môže najesť každý druh stravníka. Mäsožravec, vegetarián, malé dieťa i vegán. A to v každom ročnom období. Zdravo a chutne. Kvalitné mäsko zo slovenského chovu, nech je chutne pripravené. Aj zeleninka, čerstvá, slovenská, tepelne upravená, aby v zime zahriala i nasýtila. Nestačí šopský šalát a ryža. Chceme tak veľa?

Chceme sa najesť všetci spolu. Celá rodina. Celá partia priateľov. Všetci kolegovia. Chceme reštauráciu, kde sa najeme všetci spolu – tí, čo chcú mäsko i tí, čo majú radšej zeleninku. Chceme byť pri jednom stole. Chceme komplexnú reštauráciu, kde varia chutne a zdravo pre všetkých. Existuje taká?

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Mne chutí Wagamama v Eurovei (len to je skôr ázijská kuchyňa, nie som si istý, či to mäso či lososy sú so slovenského chovu).

Inak osobne by som uvítal, aby v každej reštaurácií bolo chutné a zdravé jedlo.
tomas
Ešte dodám to je v Bratislave. V iných mestách neviem.
sovka62
Reštauráciám sa už pár rokov vyhýbam, jem v nich len v nevyhnutných prípadoch, ako výlet, dovolenka a pod. Ale ak takú, o akej píšeš, objavíš, dať vedieť. Bola by som taká prekvapená, že sa do Bratislavy pokojne vyberiem.
smejkad
tiez si myslim, ze to bolo skor myslene ako vykrik do tmy, o co by klienti mozno mali zaujem
kazdopadne najlepsie nam moze vyhoviet nasa vlastna kuchyna - uvarim co chcem, co viem ze bude ziadane a hotovo, idem na istotu :-)
maska10
Ak sa niekedy vyberiete do Bojnic tak vam odporucam STARE KINO to je nazov velmi prijemnej restauracie super jedla a vynikajuca obsluha.
julica
Existuje, s vegánskym je trosku problém, keď niekde varia vegánsky, nevaria mäso, ale zato varia tak, ež sa naje aj konzument mäsa. Ide o Bratislavu?
katarinaskralikova
Áno, je to tak trochu výkrik do tmy. Vlastná kuchyňa je veruže najlepšia, to je pravda, ale občas "treba" ísť aj do reštaruácie. Na to, koľko ich napríklad v Bratislave máme veľa, je žalostne málo takých, kde sa skutočne chutne a zdravo najedia všetci - aj tí, ktorí nemienia dať za večeru 100 Euro.
mirop
taka restauracia neexistuje, aspon nie dobra, a to je fajn, lebo snaha uspokojit kazdeho je cesta do pekla, vedie to k listku ako telefonny zoznam a vari sa z polotovarov.... radsej specializovane restauracie, par poloziek na menu a kvalita
sovka62
@mirop , súhlasím s tebou, len chcem vedieť, či takú podľa tvojho (aj môjho) gusta poznáš.
2010
Su ale 3.70 ? "pie in the sky"






didi123222
Vieš čo, ja osobne milujem zdravú stravu asi už od detstva a stravujem sa tak zdravo ako to len ide. Nie preto, aby som schudla, alebo niečo podobné. Chudá som bola koniec koncov vždy, zdravo jem preto, lebo to mám rada, chutí mi to a neviem si predstaviť život bez toho. Avšak rada sa taktiež ako aj ty inšpirujem receptami  www.najtelo.com/category/recepty/....
čerpám ich z tadiaľto a nemôžem si pomôcť, sú prosto skvelé, tak ich iste taktiež vyskúšaj, stravuj sa zdravo a milujem samú seba. Nie je nič lepšie ako robiť niečo dobré pre svoje telo. :) Dúfam, že som pomohla a držím prsty.