Rôzne

LANGOSE a VIEDEN

smajliqa - fotkasmajliqa, 11. decembra 2011

chodite na Vianocne trhy do Viedne?
maju tam v kazdom stanku langose, ale nie take ako u nas.
su tvrde. strasne by som chcela vediet ako to urobit, aby som ich aj ja mala take tvrde.... oni ked si ich chytia do ruky, tak drzia, tak ako hrube oplatky.u nas je sice zvykom robit a predavat makke langose, ale sto ludi sto chuti.
tie ich su chrumkave a chutne... nikdy mi nechutili makke langose,,, viete mi niekto poradit?

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne69
@smajliga na trhy do Viedne som sa sice nedostala a chystala som sa tam tento rok,takze neviem ako chutia,ale ja som skusala langose podla @sovky62 a boli to tie najlepsie co som kedy robila a ze som ich napiekla dost,doma ich miluju....inak mne najlepsie chutia v Ziline aj ked davno som ich tam uz nejedla....
45678
@smajliga , s istotou neviem, či je to tá receptúra, ale mne sa raz zadarili také "plecháče" ako ich môj manžel nazval, dala som namiesto hladkej múky hrubú a nedala som nie úmyselne-zabudla som kvasnice :-))) vyskúšaj, možno je to práve nová receptúra.
smajliqa
no inak to by aj mohlo byt preto, lebo to su fakt take,,plechace,, :)
dakujem @45678 za radu :)
tinca
ja som bola vo Viedni vlani na vianočných trhoch, ale oni ich asi nevedia robiť, kolega si dal a sme ho stretli, tak už sme sa my neopálili. Ale čo môžem poradiť sú tam najlepšie klobásky aké som jedla, biele so syrom-pečené. Jaj však by som si dala.