Varenie

Kto poradí?

ivil - bez fotkyivil, 7. januára 2011

Neviete mi niekto poradiť ako sa varí omáčka na špagety Venezia? Podávajú to v Pizza Hut, nikde na internete som receptík nenašla.Mojmu to veľmi chutí. Vopred ďakujem za rady. A krásny Nový rok želám varecháčom.

@zareaguj


Diskusia k téme

tinca
@ivil tu je tooooľko krásnych receptov na omáčky na cestoviny, nielen na špagy, že ja by som sa tým netrápila. Mohla by som menovať varecháčov, ktorí to fakt vedia,ja mám uložených desiatky rcp. Ale neuraz sa ak len venezia, možno to niekto ovláda.
julica
@ivil skus ju opisat, urcite to identifikujeme. ved co dokazu navarit v pizza hut, na vareche vieme stokrat lepsie :)
2010
julica, nepodari ... chybaju ti Ecka.
angela64
ja robievam na cestoviny jednoduche a rychle....opražím cibuľku, pridám celé olúpané paradajky (ja si cez leto nazaváram) chvíľu podusím, pridám cesnak, soľ, bazalku, trošku oregana..veľmi dobre
2010
Pizza Hut je americky retazec...tak potrebujes itala co vari americky.Oni v tej USA maju tendenciu skomplikovat vsetko , lebo povodny taliansky recept ma len 4 suroviny.
honestka
medzi sauces ktore ponukaju v Pizza Hut som nenasla ziadny pod tymto menom. Je biely, alebo paradajkovy?
ivil
su to spagety, alebo penne Venezia,podavané v zapekacej miske posypane mozzarelou a zepecene. Je tam aj kuracie masko a ta omacka je "ruzova", ale nie paprikova, zrejme v nej bude smotana a rozmixovane paradajky, neviem to identifikovat, ale cenak, ani zelene bylinky v tom nie su.
michsamant
Jaaj, ja som si nevsimla toho Pizza Hut :) uz chapem tu poznamku od @2010 ze s Eckami to ono nebude.
ivil
Dakujem krasne za rady, vyskusam, snad na to pridem.
julica
@2010 , super recept a super blog :))) a takto sa vari napriklad aj v ikey
babi
čo keby si sa spýtala priamo v Pizza Hut? Možno ti povedia zloženie
babav
@babi ,veru nepovedia ,lebo ti co servuju nevedia.Nemyslim si ,
ze omacku na spagety varia v kazdej lokacii z cerstvych surovin,
vacsinou iba rozmrazuju(?!)
julica
@babav , veru tak, uz v linku od 2010 to mozes vidiet: ingrediencie susena cibulova polievka, hroznove zele a plechovka dzusu... A neviem, co je ground round
dogagador
minule som zhanala cerstve drzodie, pozerali na mna, akoby som z mesiaca spadla... a to som si vygooglila, ze pizzerie maju cerstve dozdie, lebo ze si robia cesto sami - faku velku figu borovu si robia, tiez ho dostanu zmrazene!
dnes som zohnala stuzovac slahacky!!! nebol ani v international farmesr market, nikde, nikto netusil, co to je a bola som vo World Market a zrazu co nevidim? Hned som zobrala 10 balickov, manzel sa divil, ze za co davam tolko penazi....
inak - skus si to vygooglit, alebo pozri na wikipedii, alebo bing