Rôzne

krajanie

svedka - fotkasvedka, 5. apríla 2015

Diskusia k téme

vybusna
@methi o tom buchani po granatovom jablku sme sa kedysi davno bavili, ja som to aj skusala, ale neviem kde robim chybu...clovece ja po tom trieskam, vypadne mi par zrniek a dost. A uz som celkom zufala, lebo granatove zboznuje manzel a ked mu ich cistim, tak v tom kutiku to vyzera, ako keby som vrazdila neviniatka.
svedka
@vybusna a ako buchas, rukou? Drz za okrajr jednou rukou a druhou razne buchaj polievkovou lyzicou-vzdy to ide.
methi
Robis to asi velmi lahkym predmetom, ak ti to nejde, lebo ten valcek, co pouzivam ja je tazky a nemusim sa zrovna nejak namahat. Vsetko ide pekne von.
vybusna
Ked tvrdite, ze to ide , tak musim ozaj len ja robit chybu, este teda budem skusat. Este mi dajte typ nejaky, na supanie kaktusovych fig. Prvy pokus skoncila otrasne, Odvtedy sa toho ani nedotknem, muz si to musi supat sam.
viera1
@vybusna prečo ich chceš šúpať? Však prekrojiť na polovicu a vyjedať lyžičkou ako kiwi.Tiež sa toho nedá zjesť veľa,lebo potom,hmm...preháňa. Ja sa čudujem obchodníkom,dovezú to sem a keby dali k tomu aj "návod na použitie",tak by to skôr predali a ľudia by radi ochutnali,len nevedia,čo s tým.Často vidím pri týchto regáloch,ako nad tým "maturujú" a nekúpia,lebo...čo ďalej.
vybusna
@vierka...nie nie...nesupem ich...to som asi tak hlupo len napisala, normalne ich prerezem a tak separujem tie poondiate zrnka von.
duliz
raz som videla dokument o pestovateľoch granátových jabĺk a tam ich delili tak ako je to na tých obrázkoch....zrezali konček, narezali šupku a rozlomili...ja som to doma skúšala ale nešlo mi to....odnieslo to tričko a maľovka :-). Ale im to išlo parádne....asi to treba trénovať.... oni na to možností mali dosť, lebo okolo svojho dreveného domčeka nemali široko-ďaleko nič len samé granátovníky..