Rôzne

Košice Gurmán Fest 2011

enerrgizer - fotkaenerrgizer, 17. júna 2011

Diskusia k téme

kucharronald
Keby to bolo bližšie, tak idem :))) Gastro Fest zvykáva byť v susednej dedine (4km), ale minulý rok bolo hrozné počasie...dúfam, že tento rok tam pôjdem a spoznám Laci báčiho :)
elantra
dakujeme za priblizenie atmosfery! pekne fotky, jedla vyzeraju lahodne a Zidek!! ...do toho som platonicky buchnuta :D ja som kvoli povinnostiam nemohla prist. urcite bolo vyborne...
ketty3811
@enerrgizer ,aj ja som bola.Akoto,že sme sa nestretli.Tú trinástu fotku,keby si nasmeroval trochu do ľava,tak som určite v zábere.:-)).Pri súťaži vo varení som tam sedela.Bolo super.Vyskúšali sme zopár špecialít,dali si miešaný nápoj a pivko.Žídkovi chutil nielen syr,ale aj pivko.:-)))Bol fajn,na každého sa usmieval,s každým sa porozprával.Na budúci rok prídem určite znova.
enerrgizer
...som rád, že som vám trošku mohol priblížiť atmosféru... @ketty3811 pridal som fotku "trochu do ľava" :-) mňa si možno videla, lebo som im celý čas zavadzal na pódiu a fotil som... :-)
enerrgizer
ejha, bol som odfotený ... len nechápem, ako sa ti podarilo prirobiť mi to brucho :-)))
ketty3811
keď si písal,že si sa tam motal,tak som ťa odhadla na toho v červenom tričku.sorry,to brucho je fotomontáž.:-))
andys
@enerrgizer , ja že Ty si pán v ružovom ;) Lebo varíš výborne, čo sledujem Tvoje recepty :)
andys
Za málo, ja odkukávam aj od neho aj od Teba ;) Od profíkov sa dá veľa naučiť, ale niekedy sú aj také našské domáce recepty na nezaplatenie.