Varenie

Kešu orechy

morenajea - fotkamorenajea, 2. novembra 2010

Mám doma už dlhšiu dobu kešu orechy - nesolené. Len také natural. Neviem čo s nimi. Máte radu ako ich zužitkovať? Mohli by nahradiť obyčajné vlašské orechy v pečení?

@zareaguj


Diskusia k téme

16 komentáre k článku
Mozes si aj vo woku narychlo oprazit rozne druhy zeleniny (brokolica, mrkva, karfiol,....),a to zase mozes zmiesat napriklad s nejakou cestvinou, posypes to orieskami...Mnam. Alebo naplnit tym wrapy (tou zeleninkou zmiesanou s kesu)...Do pecenia (do cesta) neviem. Viem ze do plniek sa davaju aj mlete kesu.
Kupujem si ich aj napriek tomu, že sú drahé, ale šetrím si, nezjem naraz veľa, aj keď ma to lákalo, teraz, keď mám vymenený chrup sa mi horšie kúše, tak mi aj dlhšie vydržia. A radšej mám nesolené, solené si utieram od soli.

Pridaj komentár do diskusie: