Rôzne

Jedlo na dovolenke

kucharka - fotkakucharka, 6. júla 2019

Dobrý deň, milí Varecháči!
Je leto, čas dovoleniek a s ním aj nové jedlá. Exotické a odvážne alebo úplne jednoduché kvôli ktorým sa tešíte na dovolenku. Precestovlai ste veľa kilometrov aby ste ich ochutnali alebo ste si ich pripravili doma a tak si ich pripomenuli ... ?
My sme si v Portugalsku ( Porto ) okrem dobrého vína pochutili aj na ustriciach a kôrovcoch. Bol podvečer a na miestnom trhu sme ich zapíjali super chladeným perlivým vínom.
Tomu sa hovorí “dobrý život”.....

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
@Kucharka (17.8.2019 10:23)

Dobrý deň, pokiaľ je video zavesené niekde na internete, môžete naň pridať link, napr. recept na Youtube kanali Varecha.sk:




kucharka
@redakcia , nieje na nete. Je to moje osobné, natočené z mobilom. Nieje pritom ani veľké, už som ho predtým “compressed”...
kucharka
Pár fotiek z našeho mini víkendového výletu, Costa Brava.
Celá oblasť ( vlastne aj zvyšok krajiny ) je labužníckou oázou :-))
Grilovaná chobotnica:


2x haji a bugout
kucharka
Ešte sa chcem ospravedlniť, že všetky fotky sú opačne :-((
??
haji
@kucharka (16.1.2022 17:14)
Díky za provedení vašim labužnickým výletem, jedna dobrota exotičtější než druhá. A to že jsou fota nabok nevadí, alespoň se mi prokrví mozek, když změním polohu hlavy. Brala bych hlavně tu grilovanou chobotnici, čerstvá musí být fantastická hmmm Jasné, že by mi nestačila, určitě bych ochutnala i plno dalších dobrot. Tiše závidím. Díky za milé labužnické sdílení!