rozmyslam nad kupou ale neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma vyrobkami - co z toho mate ... a ste spokojni?
Dakujem
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 175 najnovší komentár dnes 08:26
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 175 najnovší komentár dnes 08:26
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 1079 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 418 najnovší komentár 1. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 175 najnovší komentár dnes 08:26
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO -
Originálne zdobenie koláčikov aj bez cukru. Je to také rýchle a jednoduché! VIDEO
-
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
12x pudingový koláč: Upečte si kysnutý závin, prešívanú deku alebo rezy macocha -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy -
Vidlička, tĺčik aj dečka po babke: Tieto recepty vám ukážu, ako vyparádiť drobné pečivo rýchlo a jednoducho -
Známe aj nové: Knedlo-vepřo-zelo, výpečky aj segedín. 11 receptov na nedeľný obed s hlávkovou kapustou -
TOP rebríček: 15 najlepších novembrových videí, to je predzvesť Vianoc aj recepty na všedné dni
20 min. drhneš mašinku, ale sendvič je super.
rýchla a čistá robota bez zápachu a dymu oproti panvici na sucho, alebo s olejom, možnosť použitia normálneho chleba, ľahká údržba
sendvičovač :
nákup toustových chlebíkov, ktoré nemáš stále po ruke a bez nich si
moc neporadíš a pracné čistenie , pretože bez syra to nie je ono
a keď ho tam dáš, tak ti vytečie. Možno niekomu nie, ale mne áno
Kup si hriankovac . Ten slubuje iba klasicke opecenie chleba a to aj splni :-))))
pozerala som na nete aj kontaktne grily ale su hodne velke do panelakovej kuchyne tak nechcem nieco, co mi tu bude stat a nebudem to pouzivat.
Hriankovac mam, pouziva sa u nas velmi casto, hlavne na ranajky, napriklad hrianka s maslom, dzemom, medom. A aj napriklad ked chlebik nie je uplne cerstvy, das do hriankovaca a je potom chutny. Tak isto aj na rychle rozmrazenie platku chleba (ja mam chlieb casto v mraznicke a vytiahnem tolko kolko potrebujem). Ked sa pokazi, iste kupim novy.
Sendvicovac, to neviem presne, co to je, ak myslis toastovac, tak ten mam a tiez sa u nas s oblubou pouziva. Napriklad na taky rychly obed, pripadne rychlu veceru. Toasty su velmi chutne, napriklad so sunkou a so syrom, mozu byt aj bylinky... Dam medzi dva platky chleba (samozrejme aj s korkou), chlebik potriem z vonkajsej strany trosinku maslom (nemusi byt) a dam toastovat, pekne do chrumkava sa opecie, syr sa trochu rozpusti, mnamka. Chlieb sa moze plnit hocicim, aj na sladko - napr. nutella, banan....Mnamka. Moj toastovac sa aj velmi lahko cisti, trosku poutieram kuchynskym papierom, pripadne vlhkou handrickou a hotovo. Tak isto, ak by sa pokazil, kupujem novy.
Ak myslis sendvicovacom kontaktny gril, tak ten nemam. Ani mi nejako nechyba. Syn (student) ho ma, myslim, ze moc casto ho ani nepouziva. Ale uz robil v nom aj maso, napriklad hamburger. Musim sa ho opytat, aku ma skusenost.
Tak dufam, ze sme ti tu trosku poradili pri tvojom rozhodovani. Som zvedava, co kupis :-)...