rozmyslam nad kupou ale neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma vyrobkami - co z toho mate ... a ste spokojni?
Dakujem
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 109 najnovší komentár dnes 10:28
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 109 najnovší komentár dnes 10:28
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár včera 17:52
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 283 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 109 najnovší komentár dnes 10:28
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Starostove rezy +fotopostup
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej +video
-
Polievka z bielej maslovej tekvice s hríbami, krúpami a zeleninou
-
Malý ražný chlebík
-
Nepečená maková žemľovka +fotopostup
-
Domáca čokoláda na dubajský spôsob s chrumkavým sezamom +fotopostup
-
Krupoto s bravčovým stehnom
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Poklad slovenských záhrad: Na tento kedysi celkom bežný strom sa časom akosi zabudlo. Dnes moruša hlási comeback
20 min. drhneš mašinku, ale sendvič je super.
rýchla a čistá robota bez zápachu a dymu oproti panvici na sucho, alebo s olejom, možnosť použitia normálneho chleba, ľahká údržba
sendvičovač :
nákup toustových chlebíkov, ktoré nemáš stále po ruke a bez nich si
moc neporadíš a pracné čistenie , pretože bez syra to nie je ono
a keď ho tam dáš, tak ti vytečie. Možno niekomu nie, ale mne áno
Kup si hriankovac . Ten slubuje iba klasicke opecenie chleba a to aj splni :-))))
pozerala som na nete aj kontaktne grily ale su hodne velke do panelakovej kuchyne tak nechcem nieco, co mi tu bude stat a nebudem to pouzivat.
Hriankovac mam, pouziva sa u nas velmi casto, hlavne na ranajky, napriklad hrianka s maslom, dzemom, medom. A aj napriklad ked chlebik nie je uplne cerstvy, das do hriankovaca a je potom chutny. Tak isto aj na rychle rozmrazenie platku chleba (ja mam chlieb casto v mraznicke a vytiahnem tolko kolko potrebujem). Ked sa pokazi, iste kupim novy.
Sendvicovac, to neviem presne, co to je, ak myslis toastovac, tak ten mam a tiez sa u nas s oblubou pouziva. Napriklad na taky rychly obed, pripadne rychlu veceru. Toasty su velmi chutne, napriklad so sunkou a so syrom, mozu byt aj bylinky... Dam medzi dva platky chleba (samozrejme aj s korkou), chlebik potriem z vonkajsej strany trosinku maslom (nemusi byt) a dam toastovat, pekne do chrumkava sa opecie, syr sa trochu rozpusti, mnamka. Chlieb sa moze plnit hocicim, aj na sladko - napr. nutella, banan....Mnamka. Moj toastovac sa aj velmi lahko cisti, trosku poutieram kuchynskym papierom, pripadne vlhkou handrickou a hotovo. Tak isto, ak by sa pokazil, kupujem novy.
Ak myslis sendvicovacom kontaktny gril, tak ten nemam. Ani mi nejako nechyba. Syn (student) ho ma, myslim, ze moc casto ho ani nepouziva. Ale uz robil v nom aj maso, napriklad hamburger. Musim sa ho opytat, aku ma skusenost.
Tak dufam, ze sme ti tu trosku poradili pri tvojom rozhodovani. Som zvedava, co kupis :-)...