rozmyslam nad kupou ale neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma vyrobkami - co z toho mate ... a ste spokojni?
Dakujem
Diskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár 26. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1035 najnovší komentár včera 23:37
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1035 najnovší komentár včera 23:37
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár 26. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 539 najnovší komentár včera 23:37
- Mijaita: Vůně vánoc 4 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 2 najnovší komentár 26. decembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Žĺtková torta s krémom z vaječného likéru -
Linecké trubičky +fotopostup -
Plnené košíčky +fotopostup -
Vianočný zemiakový šalát s cviklou plný chuti a farieb +video -
Šťavnatá štefanská sekaná v slaninke. Tento sviatočný recept sa vždy podarí +video -
Orechový tart s ríbezľovým lekvárom -
Slané pistáciové biscotti
-
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Chrumkavé slané praclíky +fotopostup -
Opekance s makom
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie -
Sviatočné pečenie: 12 receptov na najobľúbenejšie vianočné zákusky -
12 receptov na linecké pečivo: Tieto koláčiky budú ozdobou každého sviatočného stola
20 min. drhneš mašinku, ale sendvič je super.
rýchla a čistá robota bez zápachu a dymu oproti panvici na sucho, alebo s olejom, možnosť použitia normálneho chleba, ľahká údržba
sendvičovač :
nákup toustových chlebíkov, ktoré nemáš stále po ruke a bez nich si
moc neporadíš a pracné čistenie , pretože bez syra to nie je ono
a keď ho tam dáš, tak ti vytečie. Možno niekomu nie, ale mne áno
Kup si hriankovac . Ten slubuje iba klasicke opecenie chleba a to aj splni :-))))
pozerala som na nete aj kontaktne grily ale su hodne velke do panelakovej kuchyne tak nechcem nieco, co mi tu bude stat a nebudem to pouzivat.
Hriankovac mam, pouziva sa u nas velmi casto, hlavne na ranajky, napriklad hrianka s maslom, dzemom, medom. A aj napriklad ked chlebik nie je uplne cerstvy, das do hriankovaca a je potom chutny. Tak isto aj na rychle rozmrazenie platku chleba (ja mam chlieb casto v mraznicke a vytiahnem tolko kolko potrebujem). Ked sa pokazi, iste kupim novy.
Sendvicovac, to neviem presne, co to je, ak myslis toastovac, tak ten mam a tiez sa u nas s oblubou pouziva. Napriklad na taky rychly obed, pripadne rychlu veceru. Toasty su velmi chutne, napriklad so sunkou a so syrom, mozu byt aj bylinky... Dam medzi dva platky chleba (samozrejme aj s korkou), chlebik potriem z vonkajsej strany trosinku maslom (nemusi byt) a dam toastovat, pekne do chrumkava sa opecie, syr sa trochu rozpusti, mnamka. Chlieb sa moze plnit hocicim, aj na sladko - napr. nutella, banan....Mnamka. Moj toastovac sa aj velmi lahko cisti, trosku poutieram kuchynskym papierom, pripadne vlhkou handrickou a hotovo. Tak isto, ak by sa pokazil, kupujem novy.
Ak myslis sendvicovacom kontaktny gril, tak ten nemam. Ani mi nejako nechyba. Syn (student) ho ma, myslim, ze moc casto ho ani nepouziva. Ale uz robil v nom aj maso, napriklad hamburger. Musim sa ho opytat, aku ma skusenost.
Tak dufam, ze sme ti tu trosku poradili pri tvojom rozhodovani. Som zvedava, co kupis :-)...