ahoj varecháči!zase sa obraciam na vás s prosbou či náhodou niekto
nevie recept na zákusok ktorý nosievala jedna záhoráčka na
internát.viem že to boli indiánky naukladané na plech potom bol
výborný krém potom piškoty namočené asi v rumovom mlieku zase
krém a zase indiánky a poliaté čokoládou.neviem ako sa volali ale boli
výborné!!! vopred dakujem!!!
varecha.pravda.sk/recepty/snehove-spice-fotorecept/16865-...
a @fany1602 v ziadost o pomoc stale pise o indiankach- co su zakusky, nikde nema spomenute, ze ide o keksy:-) verim, ze sa k receptu dopatra a pochuti si
250 g rastlinného tuku., 100 g práškového cukru., 1 balíček vanilínového cukru., 2 zlaté klasy., 800 ml mlieka., 100 ml rumu., 1 balenie detských piškót., 4 balenia keksov (Indián alebo Marína)., čokoládová poleva.,
V mlieku uvaríme zlaté klasy spolu s vanilínovým cukrom. Za občasného premiešania necháme vychladnúť. Tuk vymiešame s práškovým cukrom a postupne zapracuje do vychladnutého krému. Na väčší podnos alebo plech rozložíme 2 balík keksov a natrieme na ne polovicu pudingovej plnky Na vrch poukladáme piškóty ktoré sme namočili v rume. Potom ich potrieme pudingovým krémom, na ktorý ukladáme zvyšok keksov.Vrch koláča natrieme rozpustenou čokoládovou polevou a dáme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním sa odporúča nahriať ostrý nôž v teplej vode, utrieť a až potom koláč pokrájať.
zdroj vcielkaisr-mojerecepty.blogspot.ca/2012_05_01_archive.html...
snad je to on, dobru chut:-)