Varenie

Hermelínové tajomstvo

karolka - bez fotkykarolka, 22. novembra 2010

ja som sa naučila obaľovať každý syr pred vyprážaním dva krát, t.j. vajíčka strúhanka a opäť vajíčka strúhanka, takto pripravený nevytečie

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Veľa záleží aj na tom, koľkopercentný je syr, myslím, čím viac percent, tým lepšie sa vysmáža, alebo je to naopak?
kucharronald
@evanaaa je to opačne....čím menej tuku , tým je lepšie vyprážanie... :) V televízií minule robili tiež vyprážaný syr. Pred pečením cca 1-2 hod obalili normálne v trojobale. Dali do chladničky, aby tá strúhanka trochu zmäkla. Potom vybrali, zas obalili vo vajíčku a v strúhanke a hneď dávali na rozohriatu panvicu.
tinca
stačí dať na chvíľu do mraziaku a nevyteká, ja to robím tak roky.
enge149
ja už som to písala aké mám ja skúsenosti..súhlasím,@tinca ,dať do mrazničky obalený a super,nikdy nevyteká,dá sa použiť aj po mesiaci a rýchlo je hotový obed alebo večera,najlepšia je naša slovenská"kravička"