Reštaurácie

Grilované kurence - donáška v Bratislave

sandra - fotkasandra, 26. júla 2013

Ahojte, neviete náhodou poradiť, kde robia dobré grilované kurence v Bratislave s donáškou, prípadne aj bez?

Kamarátka má v nedeľu oslavu a v tom teple nechce žhaviť rúru.

Nemali by to byť hypermarkety...

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Škoda že nie som z Bratislavy, inak by som povedala že prídite si o 12.30 hod. pre ne. Koľko ks by ich malo byť?
kimlo
Dojdem vam ugrilovat! Mam elektricky gril ETA, stara dobra klasika a nic sa mu nevyrovna! ;-)
hubata
@evanaaa , prečo by som nemala grilovať kurence? Hocikedy! Dokonca ich aj pred tým poumývam, čo pochybujem že urobia v nejakom Pipi grile ......
sandra
Ďakujem všetkým za dobré rady (kamoška to nakoniec vyriešila inak), @hubata , niekedy prídem aj s kuraťom, ugrilujeme si a pokecáme :-D Alebo pôjdeme spolu rovno za @kimlo - m, to by bola určite bašta :-D @kimlo , dá sa ten gril ešte niekde kúpiť, alebo je to vzácna relikvia?
kimlo
Vzácna relikvia zo 70-tych rokov, zobral som si ho od rodičov, oni ho už nepoužívajú. Kuriatko sa tem pekne samo otáča na ražni, dá sa to pozerať ako TV... :-)
rea1
aj neskoro je lepšie, ako vôbec - veď druhýkrát sa môže zísť. skutočne dobré grilované kurence robia v Bratislave na trhovisku na Miletičovej. je tam taký stánok na kolesách, kúsok od krčmy zvanej Savana, kde grilujú kurky a bravčové rebierka (či bôčik, čičotoje). cena prijateľná, chuť údajne vynikajúca - aspoň maškrtní mäsožraví známi to tvrdia - griluje sa ti to pred očami. Ak by si potrebovala nabudúce. :-))
sandra
@rea1 , hej, tam to veľmi dobre poznám, na Miletičku chodievame v sobotu ráno s deckami, kuriatko aj rebierka tam chutia super :-D Kamarátka ale potrebovala v nedeľu a aj s donáškou. Ale veď nabudúce už budeme vedieť, vďaka!