Ahojte, dnes som podla receptu, ktory som tu nasla robila prepustene maslo. Vysledkom je nieco v konzistencii oleja. Je to v poriadku, ci to ma byt tuhe? Budem vdacna za kazdu radu
@zareagujDiskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 316 najnovší komentár dnes 08:29
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 316 najnovší komentár dnes 08:29
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 189 najnovší komentár dnes 08:29
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Zapečená prekladaná kyslá kapusta (moja koložvárska) +video
- Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom +video
- Oplátková saláma +fotopostup
- Tekvicové placky so smotanovým dipom
- Ryža s bielou fazuľou
- Výborný cesnakový trhací chlebík +fotopostup
- Fašiangové šišky s pridaním sušeného mlieka +fotopostup
- Krehký jablčník bez vaľkania
- Zapečená prekladaná kyslá kapusta (moja koložvárska) +video
- Reindling - korutánska plnená bábovka
- Domáci zázvorový sirup na zahriatie, na podporu trávenia aj proti bacilom +video
- Pirohy z lístkového cesta plnené mäsom z roku 1989 +video
- Mujadara
- Jednoduchý banánový koláč bez lepku +video
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Čokoládové rožteky VIDEO
- Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
- Pochúťka i liek: 8 receptov na domácu huspeninu plus návod, ako ju zasterilizovať
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
- Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
- Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
Dakujem, budem dufat, ze to zhustne, skusim to dat do chladnicky
Áno, ma to vyzerať, ako pekný olej. Ale do zajtra ti to určite stuhne ešte viac, ako bravčová masť. Má to tak byť.
Dakujem
Přesně, ztuhne. V chladničke určitě. Mně trochu "zezrnkovatělo", na chuti to nic nemění.
Naozaj to pekne stuhlo, tesim sa :))))
No vidím, že si ozaj veľmi šikovná kuchárka. Mne, mužovi to nerobilo absolútne žiadny problém, nieje to žiadna babračka a umastenu som mal akurát varešku a nádobu, v ktorej som to robil. A tým, že som si to urobil sám a nekúpil, ušetril som minimálne 5€. A viem, že tam nemám napchatú žiadnu chémiu.
varecha.pravda.sk/recepty/ghee-prepustene-maslo-fotorecep...
Nikdy jsem ghí nefiltrovala, stejně jako vyškvarenú masť nefiltruju, opatrně, šikovně sleju. Zbyteček dole dám zvlášť - určeno k rychlé spotřebě. Cenová relace ghí v obchodě je pro mě astronomická, to radši nic.
ake filtrovanie?hrniec varecha a asi 30-40minut,ziadne zbieranie peny a ani ine sprostosti.jednoduche,ani netreba pritom stale stat.ked je maslo v akcii,kupim 10kusov a naplnim 7 decove pohare.