Rôzne

Gastro - hudobná video hádanka od @stefanm.

stefanm - fotkastefanm, 5. augusta 2015

Na nedeľný obed som pripravil jednoduché, na spracovanie ľahké jedlo a keďže som mal dosť priestoru, tak som si postup práce spracoval aj na foto. S tým úmyslom, že ho uverejním na tejto stránke v receptoch, pretože už som dlho nič nepridal.
Ale keď som sa pozrel, ako je u mňa zvykom, aj na to, koľko takýchto a tomu podobných receptov je tu už pridaných, zdá sa mi to už nevhodné. Tak som sa rozhodol, že z týchto foto pre vás spracujem, mnou obľúbený, hudobný gastrovideo klip. A aby to nebolo len také suché a nudné, tak som ho spracoval ako hádanku.
Skúste uhádnuť, kto túto nosnú pieseň, ktorá zaznela vo filme Fontána pre Zuzanu 2, v originálnej verzii skupiny Elán, tak pekne s citom a umením recesie zahral a kto zaspieval. Úspešným hádateľom neponúkam žiadnu výhru. Pridávam to tu len pre pobavenie a pripomenutie, že som!!!






@zareaguj


Diskusia k téme

denyany
Jedlo fajn, mne bez vajca, prosím.
Prevedenie pesničky sa mi až tak nepáčilo, neuhádla som, kto to spieval.
milad
Matej Ruppert spieva a Ondrej Brzobohatý je za klavírom - myslím, či?
scharlott
Hej je to Matej Ruppert a Ondrej Brzobohatý. (ešte že je gOOg):), inak diki za
gastro-hudo-vide-hádanku.
buchtabuchta
Ach jaj, mladosť naša, kde si sa podela, už len tie nokerle nám zostali. Všetci nám ich môžu závidieť.
janazjarku
Zaujímavé prevedenie klasiky :-) ešte som to neskúšala so zeleninkou aj to vajce ma nejako pomýlilo nuž, ale nehovor hop pokiaľ nevyskúšaš ( ale aké pekné slovo ..šaš..) .-)