Rôzne

Foodfestilovali ste?

vcelka - fotkavcelka, 15. mája 2011

No, tak už sme pod hradom dofestilovali. Bola aj obrazovka - pôvodne plánovaná pre pozeranie finále s našimi zlatými, milými, superšikovnými hokejistami... :-)Začalo sa aj varenie médií (vrátane Varešky), len smršť to rozohnala... Počasie aj vyšlo, aj nevyšlo... Mié Varešuľky a Varešuľkoviam boli ste? Videli ste? Jedli ste?

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
No, boli sme a bola si aj ty? Čo si nemala varechu v ruke, keď sme sa nestretli?
mariaklara
No, a napíše niekto viac ako @vcelka , (pre nás, ktorí sme nemohli prísť na SFF ), že ako tam bolo, prípadne poskytne nejaké foto ? Ďakujem !
vcelka
Ja som bola v piatok (ako som už písala do diskusie o piatku 13-teho) a parádne som tam nachladla, takže v sobotu som už nešla. Vietor bol taký, že mi ťažkú kabelu odvial zo sedadla, stojany lietali, obrusy lietali... no a brániť sa tomu nedalo. No a zaujímalo by ma, ako vidíš (a ostatní) jedlo, porcie, výber reštaurácií ceny... Cez tie kupóny sa to robieva ja v zahraničí. Len je potom smola, keď si ich kúpiš a kvôli lejaku musíš rýchlo pomíňať, alebo ani nestihneš... Nehovoriac o tom, že by si si ch nechala na ďalší deň a ďalší deň tam nepôjdeš... Počula som, že dnes to zabalili už na obed s tým že dovtedy váhali, či to majú vôbec otvoriť...
vcelka
@mariaklara ; redakcia určite podrobne napíše (aj ako varila) a určite pochváli. No a mňa preto zaujíma aj "vox populi," ktorý pridá svoje postrehy a pripomienky... Však onedlho bude ten druhý "konkurenčný" festival v Medickej záhrade... a budeme môcť porovnávať.
vcelka
To bolo mienené pre sovku62, že ako to vidí ona... Len tam medzitým naskočila mariaklara, tak to nie je celkom jasné.
arasidka
a veď - na rok to hádam vyjde aj mne, nebudem sa opakovať, tešila som sa, a nevyšlo to.
sovka62
Napriek tomu, že je to festival jedla, o stánkoch viem povedať veľmi málo, či už na festivale, či inde, reštauračnú stravu nemusím. Tak som si už vlani vyhliadla stánok s ručne vyrábanými čokoládovými bonbónmi, tak som si teda prišla na svoje. Sú excelentné, mne dokonca chutia viac ako tie vyhlásené belgické. Tie ma sklamali, hoci chyba bola možno v mojom prijímači, lebo Japonci z tých pralinkární vláčili také kabele ako my z Tesca v sobotu ráno. Aj vlani som išla na Food len preto, aby som sa tam stretla s varecháčkami a, samozrejme, povzbudiť náš súťažiaci tím.Hoci: vlani nás moderátori prehliadli, len konštatovali, že niekto mohutne povzbudzuje a tohto roku sa Topoľský tváril, že nerozumie koho povzbudzujeme (že by slovo varecha doteraz nepočul?). Zajtra budú aj fotografie.
elekra
Nebola som, včera sme boli na krstinách a dnes s manželom na skorej večeri. Tak sme mali jedla až až. A dnes nás odrádzalo aj počasie. Teším sa na zajtrajšie foto.
vcelka
sovka62; myslím, že Topoľský naozaj ešte o Vareche nepočul. On sa zaoberá len sám sebou.