Rôzne

Fazuľa Ying Yang

manya - bez fotkymanya, 25. septembra 2014

že sa tak volá som si vygúglila, predáva sa aj pod názvom Dalmatín. Po štyroch rokoch sa mi podarilo dopestovať také množstvo, že by sa dalo niečo aj uvariť a hľadám recepty a nič mi to nedáva ( google), preto chcem poprosiť varecháčsku spoločnosť, ak máte nejaké skúsenosti s touto fazuľou, ako (dĺžka varenia) a čo z nej uvariť.
Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

jamarlen
úžasnéééé, ty si sa štyri roky venovala fazuľkám, ako robinson crusoe….
v dnešnej dobe, keď všetci chodíme na hotové a objednávame cez internet aj z papui od ľudožrútov, sa mi to zdá ako zázrak:)

neviem síce o žiadnom špeciálnom recepte, povedal by som bežne, každú variť zvlášť,a skôr využiť jej dekoratívny vzhľad na tanieri….

a nezjedzte ju všetku, nech zostane na osivo!
huck
a co tak pridat fotecku , aby sme si vedeli predstavit ako ta fazulka vyzera?
manya
@leomax , ďakujem
@jamarlen , ja som dievča z dediny a pri dome máme záhradisko, takže sa venujem nielen fazuľkám, túto mi tri strúčiky priniesla z veľkej Prahy kolegyňa na rozmnoženie a keďže veľmi chutila aj srnkám čo pravidelne navštevujú našu záhradu, tak som sa k väčšej úrode dopracovala len tento rok, dnes som sa dozvedela, že sa ľudovo volá lastovička;