Varenie

Email

anene - fotkaanene, 30. novembra 2010

Mám rada "Varechu", každý deň si pozriem čo nové aj som už vyskúšala niekoľko receptov, všetky dobré až na jednu výnimku, ale o tom nebudem teraz písať. Mrzí ma, že nie každý deň dostanem správu na email. Tak je tomu aj teraz už druhý deň som nič nedostala do pošty. Je pravda poštu aj recepty si pozriem, ale cez deň som v práci a večer už mám počítača dosť, písať sa mi nechce ani nemám čas. Možno to zvisí od toho koľko príspevkov od účastníka je pridaných na "Varechu".
Nechcem tým nikomu ublížiť a možno je to len technická chyba.
Teším sa na ďalšiu poštu a recepty v nej.
Pozdravujem všetkých na Vareche, prajem pokojný Advent a prípravu na Vianoce bez nervozity.
Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

ailuj82
Ja keď som zvedavá čo je nové na vareche, tak si ju pozriem a neotváram ani mail. Ja v tom problém nevidím.
tomas
Je to technická chyba, občas ten mail nie je odoslaný správne. Technický problém riešime, aby email chodil vždy správne.
mojack
Nie som tu dlho zaregistrovaná ale veľmi sa mi táto stránka páči.Ja to riešim tak, že ak si zapnem PC tak mi nabehne varecha.
foska
Aj ja mam otazocku, ked uz je tu tato diskusia - preco nechodia emailove notifikacie o tom, ze niekto z mojich oblubenych pouzivatelov pridal novy recept? V nastaveniach to mam "zafajknute" a napriek tomu, ze moji oblubenci pridali uz nejeden novy recept, tak notifikacia neprisla :(
anene
Ďakujem za odpovede, ale veď aj ja si otvorím varechu, ale ten mail je také osobné, že sme varecháči, že sme skupina s rovnakým koníčkom, alebo potrebou navariť a upiecť. Varechu si odvorí aj ten kto nie je registrovaný.
babidka
@anene , obcas aj najdokonalejsia technika zlyhava , tak si nerob starosti :-) Nastastie sa do Varechy dostanes aj tak ....
evanaaa
No, ja som tiež naďabila na Varechu len náhodou, a ak by bola len pre registrovaných, tak by sa sem nik nemohol dostať, a ani zaregistrovať, takže niečo musí byť aj bez toho. Ale myslím si, že to ostatné ( pridávanie receptov, komenty, diskusie a pod.) už hockto nemôže bez registrácie.