Kuchyňa a vybavenie

Elektrický tlakový hrnec

mijaita - fotkamijaita, 7. augusta 2015

Právě u nás probíhá v tv reklama na tenhle tlakový hrnce. Už delší dobu se mi líbí, tak jsem se teď začala o něj zajímat. Ne každý typ má dobré reference. Hlavně ten, v tv propagovaný.
Zajímalo by mě, jestli ho někdo má, jaký a jaká je spokojenost? Mám si ho koupit, nemám si ho koupit? nahradí mi třeba pomalé pečení? Jaké další výhody má? Co říkají v tv není pro mě směrodatné.
 www.bedbathandbeyond.com/store/product/cuisinart-reg-6-quart-ele...

@zareaguj


Diskusia k téme

2010
Ja som prave dnes kupil klasicky- novy design, rozhodoval som sa dlho medzi elektrickym a obycajnym. Pacilo sa mi ze nie je nerezovy, a netreba zatacat dekel,( jeden gombik stlacit ), a nema tu dlhu rucku co zavadza. Elektricky sa mi zdal moc taky bakelitovy a neviem co ta elektronika bude robit za par rokov vedla tlakovej pary.( inac elektricky bol ovela lacnejsi, cena nerozhodovala ).
 www.ebay.com.au/itm/Baccarat-ID3-One-Touch-Non-Stick-6-...
mijaita
Tak tenhle co ja bych si koupila je bytelny, s keramikou uvnitr, termostatem a pod. Psala mi jedna pani, ze ho ma kolik let, vari v nem denne a neda na nej dopustit. Mam dobry celkem, ale s tou rukojeti a i kdyz to neni klasicka kukta, je to preci jen sycici papinak. Tady se mi libi i moznosti nastaveni casu a udrzeni teploty, odlozeni startu a hlavne je to i pomaly hrnec, kdyz das nizkou teplotu.
sovka62
Aj mne by sa páčil ten, čo má 2010. Na tom prvom je na môj vkus priveľa plastových častí a neviem si predstaviť ako by sa umýval. Neverím, že by sa časť potravín nedostala pod tie plastové obruby (napríklad pri naberaní z hrnca) a do umývačky sa strčiť nedá. Asi by som si počkala, kým ten Baccarat dorazí aj k nám.
mijaita
@sovka62 tak to myti by me netrapilo vubec. Videla jsem video, viko ma jen o jednu cast vic, nadoba je vyjmutelna, a zbytek je jako papinak. Tam se nema kam co dostat. Stejne jako pomaly hrnec, ktery ma dnes mnoho lidi a na myti si nikdo nestezuje. Krome toho jsem ho mela moznost videt po trech letech pouzivani.
Tenhle hrnec ma pro me hodne dobre funkce.
Z anazory kazdopadne dekuju, jeste budu patrat nez ho event koupim.
ubka
@mijaita asi nepotrebujes názor iných,si presvedčená,že je to dobrý hrniec:-).. ja teda nemám dobré referencie od kamaradky z AT, ked som ho u nej obdivovala,ponúkla mi hrniec,nech si ho zoberiem,vraj vôbec nenaplnil jej očakávanie z reklamy.Bola to humorna situácia,ponúkla mi niečo,s čím nie je sama spokojná.Ja som kúpila Tefal s programovanim tlaku aj času,nerez sendvicove dno,parak, umývanie v umyvacke,zatiaľ som spokojná ale mám ho krátko,3 mesiace.
rulik
záleží na tom, koľko vecí z toho čo ponúka budeš aj reálne používať, či nakoniec neskončíš s ním, len ako s tlakovým hrncom, potom je to len zbytočne ďalšia vec, ktorá sa môže pokaziť a zavadzať, a potom stačí aj taký ako má @ubka
mijaita
@ubka ja vubec nejsem rozhodnuta, prave proto jsem oslovila varechackou verejnost. Kazdy nazor je cenny od vas vsech. A jak to tak vypada, zacnu zas od nuly. Tvuj hrnec se mi libi, @rulik ma take dobry nazor, @2010 dobry hrnec. Protoze se ted pohybuju na netu malo, tak az posbiram nazory a postrehy, zvazim situaci.
@all dekuji !
2010
Ja by som asi odpovedal inac pred par mesiacmi moj super pomaly hrniec so vsetkymi funkciami ako oneskorenie zapatie, menenie teploty automaticke prepnutie na udrzovanie teploty sa tesne po zaruke pokazil...
Novy tlakac otestovany, 1.5 kg hovadzie predneho v kuse ( corned beef) 45 minut + horcicova omacka, kapusta cinska a pyre tekvica + zemiaky .


jozka2
Mijaita,prave pozeram canal kde prezentuju el.powerpressure cooker XL,ma rozne program dokonca sa da menit na slow cooker.Neviem ake program ma tvoj,ale tento je nieco vynikajuce.El.sa moze pokazit obycajny tlakovy pri nedopatreni moze vybuchnut.Ak tvoj ma keramicke vnutro je urcite ovela zdravsie jedlo ako z obycajneho.Ja by som si urcite kupila ten elektricky a vlastne si ho aj objednam.
jozka2
Popozeraj sa po modely super pressure cooker XL.