Rôzne

Dobrá reštaurácia

prhlavka - fotkaprhlavka, 8. mája 2013

V každom meste mám problém nájsť naozaj dobrú reštauráciu. Aj z
toho dôvodu, keď sa už raz za čas v nejakej ocitnem vyberám si z
jedálneho lístka nie to, na čo mám naozaj chuť, ale to, čo sa podľa
mojich úvah nedá pokaziť.(cestoviny, zeleninový šalát, pizza i keď s
pizzou je to tiež na pováženie). Za každú odporúčanú reštauráciu
ďakujem :D

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
Ja si vždy vyberám vyprážaný syr. A na ten mám chuť vždy... :-)
elixir
Napr. v Žiline som mávala rada VoyageVoyage a Radničnú, obe sú na Mariánskom námestí. Večer mi tam jedlo chutilo najviac. Dobrú reštauráciu majú aj v hoteli Dubná skala, ale aj jedlo je tam drahšie.
mariamka
myslim ze tuto diskusiu redakcia zachvilu zatrhne z dovodu nepovolenej reklamy.. inak takychto diskusii je na nete spusta napr.  restauracie.sme.sk
, za seba ked mozem doporucit Viecha Vrable (robia dobre steaky ale aj zabacie stehienka - nebojte sa :))
silvi
@prhlavka , keď si vyberáš len jedlá, ktoré sa vraj nedajú pokaziť, ako vieš potom hodnotiť, že reštaurácia nie je dobrá? Ochutnala si v reštaurácii niekedy aj niečo iné ako sú cestoviny a pizza?
aretta
Čo sa Nitry týka, ja odporúčam Hoffera. Najradšej mám Hájovňu a potom veľkého na hlohoveckej ceste. Tam je to spojené aj so zvieratkami a malý to tam zbožňuje.
mariamka
sorry @tiginko ale to si iste nebola ty, vidim ze mas koncatiny kompletne a navyse diskutujes :) mozno nejaky bratranec..
julica
No a ja si v reštaurácii práve nikdy nedávam šalát a cestoviny, lebo tie sa dajú pokaziť asi najviac, najlepšiu skúsenosť mám s "hotovnkami".
puntodadino
Po vyse 40rocnom posobeni v obore so smutkom musim konstatovat,ze si objednavam iba max.paradajkovu polievku a jedine cestoviny al"aglio.Vsetko ostatne sa aj v tych najdrahsich restikach na SVK pancuje-mrazak+mikrovlnka.Alebo sa nespotrebovane zbytky pomelu a daju napr.do bolonskych spagiet a pod.A na jarmokoch /a aj v Kebaboch/a pod.sa bezne poziva natuchle maso- ponori sa na noc do mlieka a rano sa potrie cesnakom s chilly./Teraz sa zosype lavina "znalcov" .Bol som svedkom,ked v Italii v restike,kde papavala aj princezna Savojska,sefkucharka hulila cigaretu a popol odpadaval na schizle,co klepala.Takze zhodte iluzie!
prhlavka
@puntodalino...v ôbec sa Vám nečudujem! moje osobné skúsenosti, objednám si rezeň ako keby ani osolený nebol, mäso na pol surové a strúhanka zhorená, alebo úplný opak mäso surové a strúhanka žltá, dám si kuracie prso na prírodno taktiež poriadne nedorobené, objednám si zemiakové halušky a prídu mi múkové ,,hlonty" s nechutnou hádam ani neopečenou slaninou...našlo by sa toho dosť...no môžem povedať, že som bola raz milo prekvapená...perfektne sme sa najedli v staničnej reštaurácii v NZ, šli sme domov z Maďarska...osadenstvo vyhladnuté, reštaurácia vyzerala na oko nie veľmi vábne, no čuduj sa svete jedlo bolo super a do konca to na tom tanieri aj vyzeralo...preto nie vždy treba dať na vzhľad a ceny reštaurácie...vždy záleží od kuchára...ak je dobrý kuchár najete sa dobre aj v reštaurácii na stanici...