Varenie

Detoksikacia

furdica - bez fotkyfurdica, 17. novembra 2010

dobry den Vidim tu na stranke reklamu na detoksikaciu organizmu .ja som si jeden krat objednala z tejto firmy naplaste brala som to mesiac -mala som dve kury za vyhodnu cenu -,neviem pre koho asi pre predajcu -.mam stoho zmiešane pocity ani neviem či mi to pomohlo .nezbadala som žiadne zmeny na tele ani lepšie ,ani horšie .to iste aj moja priatelka šli sme do toho spolu tak by som rada počula iny nazor ako v reklame ktoru si robi predajca

@zareaguj


Diskusia k téme

dorisa
To je asi málo dve balenia, ved ich je tam asi 3pary? alebo 4. Ja som tiež mala tie naplaste,dokonca, doma je ešte na jedno použitie, malo by sa to používať až do tej chvíle,kým nebudeš mať tie náplaste čisté, ja som ich mala riadne tmavé. Určite to vyťahuje špiny z tela, ale je toho tam veľa. Ja verím tomu, ale zatial som celú kúru do konca neabsolvovala.
julica
videla som dokument, kde vysvetlovali, na akych principoch funguju naplasti, pripadne detoxikacne kupele noh: obsahuje to zelezo ci iny kov, ktory po case zoxiduje... ked detox, tak zvnutra
janaja
Nevedela som o tejto očistnej kúre, teraz som si to pozrela. V popise je veľa zaujímavého, len či to naozaj funguje. Ja osobne neverím veľmi na takéto produkty, vidím za tým snahu farmaceutov na vysokom zisku. Počula som od mojej známej, magistri v lekárni, že aj veľa výživových doplnkov škodí. Nechcem odrádzať, nepoznám to, píšem len môj názor. Ja uprednostňujem produkty napr. z aloe vera pravej, ktorú si doma pestujem a robím si z nej napr. džusy, dávam do liehu a popíjať po lyžičke 3 mesiace ap. Takisto napr. stévia - zelený cukor. Ale je to na Tebe, japonské liečiteľstvo je známe a vychýrené...
lubica555
Chcela by som sa pridat ku komentarom ohladom vyzivovych doplnkov, vitaminov a pod. Ja mam dobre skusenosti s tinkturami a mastickami od firmy Energy. Nie su lacne, no plnia svoj ucel, a to je pre mna to hlavne.
anina43
ja som typ človeka, ktorý má záujem o všetky novinky z oblasti zdravia. Bola som pozvaná na predvádzanie detox. vaničky do 2 domácností, kde nám zástupkyňa firmy umožnila vaničku vyskúšať. podľa ochorenia sa mala voda zafarbiť do žlta, do zelena, a pod. Niektoré ženy mali vodu úplne čiernu, a niektoré mali farbu zodpovedajúcu ich diagnoze.a ono to fungovalo. predplatila som si u známej 10 procedúr za 1000,- sk a ani jednu som nevynechala. chodila so mnou aj moja kamarátka, ja som mala vždy vodu žltkavú, ona čiernu, postupne ako sme procedúry absolvovali, ja som už mala vodu takmer čistú a kamarátkaa už vodu nemala takú čiernu, ale stále to nebolo ono. Neviem na akom princípe detox funguje, ale skutočne sa farba vody menila. Nejaké ohromujúce zlepšenie zdr. stavu som nepocítila, akurát prievan v peňaženke. Potom som zachytila info v televízii, že vanička nemá žiadne detox. účinky o to viac ma mrzeli vyhodené peniaze. Neuveriteľné je to, že 2 známe, ktoré mali vo vaničke čiernu mulinu, už umreli.
julica
@anina43 , mozno to funguje na zaklade PH pokozky. Tiez sa zaujimam o vsetky tieto temy, a tak viem, ze ziadny lekar taketo vytahovace penazi nepodpori, dokonca ani hladovkovu ocistu nie, tvrdia, ze telo sa dokaze ocistovat samo, staci mu len pomoct vyvazenou stravou. Ako som uz pisala inde, myslim si, ze ludia su casto velmi pohodlni, a preto maju uspech podobne srandicky typu pas, ktory vas bez akejkolvek aktivity zbavi pneumatiky, pripadne cistiace vanicky... potrebuju si ocistit svedomie, ze nieco pre seba spravili, pricom si zo svojho pohodlia nic neuberu. Netvrdim, ze vsetci, ale casto to tak je
anina43
@julica dobre si to napisala, keď človeka niečo otravuje, hľadá čo najrýchlejší spôsob ako sa bolesti zbaviť, koľko dobrých rád si prečítame, koľko nám poradia i v zdravotníckom zariadení, ale človek si nedá pozor a prídu následky. V mnohých prípadoch si za to môžeme sami. Ph pokožky toma ani nenapadlo. No smrť tých dvoch žien ma znepokojila. ak bude ešte diskusia k téme zdravia, prosím ťa napíš zase svoje poznatky, ľuďom treba otvoriť niekedy oči a prevetrať svedomie dik
viera1
Idem si kúpiť knihu,neviem,či sa tak volá presne Nežiaduci účinok:smrť.Napísal to bývalý vysokopostavený člen menežmentu farmaceutickej firmy,videla som rozhovor s ním v televízii a ten,myslím,vie o čom píše.Je to hrozné,celý tento biznis okolo liekov a zdravia.
anina43
@vierka1 prosím ťa daj vedieť ak tú knihu prečítaš, načo si máme dávať pozor, dik
dorisa
skočilo mi to dvakrát, ten odkaz o 14,25 je spravny
yana
Viete co je najhorsie, ze lekari maju na skole len par hodin venovanych strave a aj to sa vtedy ucia aku formulu predpisat decku, ked ho matka nekoji.
yana
A telo treba cistit zvnutra. Vanicku mam doma, je to sranda, aky sajrajt to taha von. Lenze na celkovu detoxifikaciu bude rozumnejsia zmena stravy, viac zeleneho, ovocia, zeleniny. Na ranajky zelene smoothies (do mixera hodit ovocie, ktore je prave doma, osladit datlou a prisypat zelene listy ako mangold, kuceravy kel, pupava, celer, cim zelensie tym lepsie). Ak zacnete kaslat, nic sa nedeje. po ozarovani som toto zacala pit a asi po troch dnoch kaslat. Mozete mi verit, ze mi pekne zalepilo, ci nemam metastazy na plucach, ale po siestich tyzdnoch to preslo a viac som nezakaslala. Teraz su to uz dva roky.
viera1
Obávam sa @anina43 ,že to nebude dosť možné,aby som to zhrnula.Mám svoje skúsenosti s lekármi a nebyť internetu,neviem,či by sme mali na lieky,ktoré môj muž potrebuje k prežitiu.Po odchode z nemocnice som sadla k počítaču a nakoľko berie denne 14 druhov liekov,musela som si na liekinfo.sk vyhľadať všetko.V nemocnici mu lekárka napísala lieky,kde len jeden z nich mal mesačne doplatok (vtedy 950,-Sk),pritom tá istá látka,len iný výrobca,dopláca 57,- Sk.Nech mi nikto nehovorí,čo za tým je.Robila som hoteli v Tatrách a robila som tzv.prezentácie farm.firiem pre lekárov,videla som dosť a niekto to zaplatiť musí,nie ?
yana
Tak ako hovoris, aj tie ich nove laptopy a kazdy rok dovolenku pre celu rodinu na Hawai. Aspon tito tu to tak maju.
evas13
Manželovi som dávala náplaste na cukrovku a nakoľko je po mozgovej príhode, ku koncu druhého týždňa mohol pohybovať palcom na nohe, ktorým pred tým nepohol. Je rozdieľ aj odkiaľ náplaste kúpite.
silvia68
Ako to tak všetko čítam potvrdzuje sa mi stále to isté, niekto nás tu umelo krmi kvázi zdravými potravinami, čiže chemicky vyrobenými a ešte nás k tomu otravujú kvantami liekov, ktoré vraj potrebujeme na každú chorobu. Pred pár rokmi mi toto všetko začalo vadiť a z bytovky som sa vrátila do rodičovského domu, začala som pestovať zeleninu, ovocie, no proste všetko čo sa dá u nás dopestovať.Toho roku chováme aj zvieratá,čiže po po našom gadžujeme. Veľa ľudí na mňa pozerá ako na blázna. Je to makačka, fyzická práca dá zabrať, večer padám ako snop slamy do postele, ale je to príjemná únava. Vyspíte sa z nej. Ráno šup do zamestnania, poobede zase na gazdovstvo. Ale mám z toho dobrý pocit. Tu na okolí je nás viac a navzájom si predávame alebo vymieňame , čo kto dopestuje, dochová.Moje deti pijú mlieko od kravy , ktorá celý deň žerie ozajstnú trávu, jedia ozajstné maslo, jedia mäso zvierat,ktoré sme dochovali my alebo susedia/ funguje barter - ja jahňacie, ty zajaca, ten sliepku, onen prasa atd./ a jedia ozajstnú zeleninu, nechemickú, hnojím len ovčími bobkami, kuračkami a pod.A nestriekam zelenimu chémiou, zo zásady. Čo narastie to mám. Toho roku som odstavila aj kúrenie plynom, prešli sme na drevo a drevené brikety, čo je vlastne zlisovaný drevný odpad.Čuduj sa svete je to lacnejšie a aj teplejšie. Plynom som si nikdy nedovolila vykúriť na viac ako 21,5stupňa, lebo by sme sa nedoplatili. A nie je to až taká drina , ako sme si mysleli. Po celodennom sedení v robote si trochu pocvičíme s drevom. Z obchodu kupujem podľa možnosti minimum. Snažím sa byť čo najmenej závislá .Lieky ? Od kedy makáme nemáme čas byť chorí, ked na nás niečo lezie -cesnak, cibuľa, med,to stačí, bylinky pestujem všade, kde sa dá aj cez zimu. moje veľké deti hovoria že som sa vrátila o sto rokov späť, ale mne to takto vyhovuje. Ked čítam všetky tie články a strave, liekoch, umelom chlebe, mäse plnom hormonov, umelých tukoch a chorobách , ktoré sú z toho , tak si myslím že som sa rozhodla správne .Naši dedovia sa dožili 100 rokov, ešte ich nestihli zasiahnuť výdobytky civilizácie, naši otcovia a matky zomierajú medzi 50 a 60 rokom života. O čom to svedčí? Ved máme skvelé zdravotníctvu, zdravú stravu tak kde je chyba? Ako dopadneme my? Nie každý má takú možnosť, ale verte stojí za to porozmýšľať, čo je lepšie- pohodlie v paneláku alebo trocha prospešnej driny pre seba?
coldbery
Ja si myslím, že všetko čomu sa robí veľka reklama je na figu borovu...niekedy nam netrebalo nič a sme tu...dnes len kupuj čo nepoznáš a plať veľke peniaze a po čase človek zistí,že to vôbec nepomáha....treba sa len správne stravovať , nestresovať sa a nič iné...verte ,že žiadne náplaste vám nepomôžu...:-))))
janger
Ja som trochu taky neveriaci Tomas, moc takymto vselijakym veciam neverim...Ako moze napriklad taka naplast detoxikovat organizmus?
alexdidi
Neverím, neverím,neverím žiadnym takýmto zázrakom,považujem to len a len za komerčnú záležitosť.Ale ľudia sú veľmi dôverčivý a z toho si tak dobre žijú farmaceutické spoločnosti.A ak je tým zaťažený aj váš lekár a predpisuje radšej drahé lieky,tak ho vymeňte.Teraz si však už budeme môcť vybrať liek v lekárni ktorý chceme....i keď neviem,neviem ako dobre to bude fungovať...
furdica
neviem tieto naplaste su robene z prirodnych materialov .najviac ma oslovili minerali a ocot z bambusu mala som tri davky na 1 mesiac a trocha sa mi ulavilo na nohy .ked som si ich večer dala citila som take mravenčenie a teplo na nohach aj na križe som si jeden krat dala ja som tie naplaste rano mala hnede a kamaratka čierne ,takže nejako to muselo reagovat na organizmus .ale osobne si myslim že je to dlhodoba vec ,ved ani za mesiac si nezničime zdravie
vtichosti
tiež som bol zo začiatku skeptický. No po dvoch mesiacoch používania sa mi zlepšil spánok. Smozrejme náplaste nestačia. Vyskúšal som kinoki na stranke www.kinoki.sk je aj zopár dobrých článkov na detoxikaciu organizmu stravou.