Nápoje

Dáte si Pepsi?

afataga - fotkaafataga, 7. februára 2013

Diskusia k téme

margaretka28
Ako dobre, že to nepijeme a ani nekupujeme, teraz v zime fungujeme na šípkovom, alebo bazovom čaji, všetko vlastnoručne zbierané v rámci prechádzky a v lete ja osobne mám najradšej čistú pramenistú, neholdujem ani bublinkám.:-) @dodo ,pivo si dám aj ja ale iba radler, tak dúfam, že to je OK.:-)
rulik
ja používam pepsi a kokakolu na čistenie starých mincí
abdul
No do r..i . Ešteže bublinky nemusím.
anina6
no tak toto je ozaj sila, presne ako abdul, dobre že bublinky nemusím.
michsamant
Vobec tieto farebne, bublinkove napoje nekupujem. Ani deti som nikdy neucila na sladke vody a cajiky, pijeme cistu vodu, dospeli piju caj s mliekom alebo kavu. Ale deti len vodu a mlieko. Jedine ak cestujeme a nemozeme natrafit popri ceste na obchodik s vodou, je nam dobry aj mangovy dzus, ktory je presladeny.
afataga
ja take gebuziny tiez nepijem, ale mnohi ano, tak som sem dala pre vystrahu
janara
pepsi, cola podobné limonády nepijem..len vodu, čaj....ale tomu, čo je tam napísané neverím, je to blbosť
stacy77777
asi sa vážne celý svet zbláznil.....ešte dobre,že tieto sladené gebuziny nekupujeme
evanaaa
Prečítajte si článok, čo sem do diskusie dala @broni , -Zaujímavý článok a nielen o jedle - a rozhodnite sa, čo je pravda a čo klam. A je tam toho oveľa viac,len treba čítať všetko .
2010
Internet je super , kazdy si napise co chce , a cim bombastickejsi nadpis tym lepsie, ja Pepsi Max pijem aj Coke Zero ale biely cukor nemam doma asi 5 rokov ani gram (tak isto margarin ani ziadnu inu sestru masla ).
PS:
A vysvetlovat ze to bol jeden z ich dodavatelov co robil vyskum ako ludia vnimaju sladku chut je uplne zbytocne , a tak isto ze tam nic nedavaju ani nedavali.
 www.washingtontimes.com/news/2012/mar/28/pepsico-denies-accusat...
morenajea
vravím to stále - nebudem predsa piť niečo čím sa čistia motory kamiónov a záchodové misy
radost
...aj =pravda= o čomkoľvek podlieha záujmom biznisu...všetky informácie treba brať s "rezervou"...či ZA a či PROTI...taký svet =podvodu v zlatej pozlátke= sme si my -ľudia- vytvorili...jeden proti druhému...jeden na úkor druhého...smutné...
ejta
aj tak by som neverila všetkému, čo si prečítam na internete......
irenaw
našťastie mi chutí čistá voda, čierne pivo a dobré víno. ale kto je na tieto nápoje navyknutý, tomu je srdečne jedno, čo píšu na internete.
afataga
nuz ci to je pravda alebo nie, to nemam ako zistit, ale ako vravia nasi cesku bratia: na kazdem šprochu pravdy trochu :-)
dodo46
@abdul
ty nemáš rád takéto bublinky?


Zlatý bažant Radler nemá napísané Ečka.
janka1011
colu pijem len zriedka, teraz v zime ani vôbec, ale neverila by som určite všetkému, čo sa píše...
hubata
Ej veru aj ja som zistila že minerálky už nemajú právo sa honosiť názvom "minerálka" - sú bez chuti a zápachu. Tak mi zostáva v lete voda a v zime vlastnoručne nazbierané čaje.

Nooo ..... a sem-tam tá orosená desina po mastnej husi. Joj a ešte aj každú sobotu horčičák ribizláku ako bonus keď si v sobotu zasadneme na verandu s mojou babkou - dodávateľkou zeleniny a ovocia, aby sme zapili úspešný biznis v odberateľsko-dodávateľských vzťahoch......
hannah22
zabudla som dodat že mám rada čierne alebo kvasnicové pivo.... :))
ericka
Doteraz som si myslela,že predsa najlepšia je ,,voda z vodovodu",ktorá
s pridaním citrónovej šťavy pre mňa nemá chybu ,
ale teraz, keď som prečítala dobrú radu,tak fakt neviem na čo skočím ......
hltavec
@afataga to s tymi oblickami mrtvych plodov myslis vazne? to ako zvnikaju dakde farmy na ludske plody alebo ako? trosku zvratene a nepodlozene som pobureny a takisto aj moje deti
afataga
@hltavec nie ja to myslim vazne, uz som vyssie spominala, ze si nemam ako overit, ci je to pravda, dala som to sem preto, ze co ak nahodou? farmy asi nie, ale vies si predstavit kolko potratov sa vykonava denne? mozno by to stacilo, ale mozno je to vymysel, ja to nepijem, ale nie len kvoli tomu
abdul
@dodo46 : Ja som stavaný na čisté víno. Podobné bublinky som „varil " dávnejšie so susedom v pivnici na doma vyrobenom stroji a skončilo to hriechom v celom dome.
abdul
@dodo46 : Ja som stavaný na čisté víno. Podobné bublinky som „varil " dávnejšie so susedom v pivnici na doma vyrobenom stroji a skončilo to hriechom v celom dome.