Rôzne

Ďakujem Martuška - @tatranka

izabella929 - fotkaizabella929, 29. septembra 2012

Blíži sa prvé výročie od môjho príchodu na Varechu.sk.Priznávam, že
som netušila, že nejaká Varecha existuje a ani som o nej
nepočula.Počas celého roka som sa snažila pridávat nové recepty
,aby pohľad na varenie , pečenie a zaváranie bol zaujímavý a
príťažlivý.Ďakujem veľmi pekne tímu Varechy.sk .za veľmi milú a
príjemnú spoluprácu. A teraz sa chcem úprimne poďakovať milej
Martuške, za úsilie vždy ochotne pomôcť.Verím Martuška, že som ti
tu na Vareche hanbu neurobila.Na záver tieto slová len pre teba: Na
krídlach motýľa prilieta prianíčko, aby ti Martuška svietilo
slniečko.Slniečko šťastia,lásky a nádeje, nech sa tvoje srdiečko vždy
od šťastia usmeje.Veľa zdravia Martuška a nech ti to ešte dlho varí.

@zareaguj


Diskusia k téme

marianna76
Ja som tu spoznala Martušku a som úprimne rada, že ju mám... Ďakujem.
Izabellka som rada, že tvoje krásne obrázky si sem popridávala spolu s receptami. Ďakujem i tebe. Som rada, že ti to tu robí radosť.
ivanellaaa
Ahojte práve som objavila tuto stránku tak sa trošku zorientujem ako to tu chodí :-)
marianna76
... ozaj a tiež ďakujem, že sa môžem so všetkým na Teba obrátiť... a poradiť, vždy máš trpezlivosť a klud .. ĎAKUJEM
tatranka
@izabella929 na tvoje poďakovanie ma upozornila Marianka.Som rada,že si sa na Vareche udomácnila a pridala sem kopec dobrých a aj pekných receptov.Veľmi ma to teší.Veď o to išlo,nezištne zapojiť tvoju šikovnosť domácej pani.Už dávno si ma svojimi šikovnými kúskami a receptami preskočila.Želám ti to tiež z celého srdca.
Marianke tiež ďakujem,že ma na tvoju správu upozornila.
Nech sa ti na Vareche aj naďalej darí.Ja sa tu tiež dobre cítim,len receptov mi už akosi ubúda.
A tak,ako som ti ja ponúkla Varechu,tiež mne bola ponúknutá Varecha @Je žibabkou - varecháčkou,za čo jej veľmi pekne ďakujem.Amyslím,že kruh sa neuzavrie a ty tiež vovedieš nových Varecháčov na túto ohromnú stránku pre priateľov,ktorí radi kuchtia.
izabella929
@tatranka , Martuška moja, teraz mi už vážne cupkajú slzy na klávesnicu..(( veľmi pekne ďakujem za uznanlivé a povzbudzujúce slová...) som rada, že vám môžem priniesť vždy niečo nové, aby sme zmenili tú zaužívanú uniformitu a pustili fantáziu na špacír...Marianka je veľmi milučká a teším sa, keď ma požiada o radu, viem jej pomôcť...tak ako to píšeš ta, tak aj ja môžem iba kvitovať túto stránku ,o ktorej som nevedela, keby nie teba..s úctou sa sklaniam pred tvojimi usilovnými rukami a tvojou ochotou pomáhať ľuďom..nech sa ti darí ešte mnoho rokov.-)))
fialka49
Milá izabella929 ďakujem ti za všetky doterajšie tvoje skvelé recepty a vychytávky ku nim, s ktorými sa veľmi rada podelíš s nami ostatnými. Prajem ti nevyčerpateľnú chuť aj naďalej variť, piecť, zavárať, písať, uverejňovať.
Vieš, aký tvoj výraz sa mi páči? "... bola som tam čertovi za uchom veľmi spokojná..." (Ja síce nemám vinohrad, ale keď idem do mojej milovanej záhrady, vždy našim poviem, že idem čertovi za ucho. A oni nevedia, prečo. Nehneváš sa na mňa, že som ti ukradla ten krásny výraz?)
Virtuálne ti kladiem za všetko na stôl z vďaky krásne ruže , ktoré tak miluješ. Prajem ti k tomu veľa, veľa zdravia a veselú myseľ.
evanaaa
Dievčatá, dojímate ma! Tak takéto vzťahy by sa tu mali pestovať, aby sme sa navzájom vážili a mali radi všetcia, ja mám zasa rada vás ako členov veľkej rodiny, akoby sme sa poznali už dlho, predlho. Páči sa mi, ako píše @izabella929 o @tatranke - Martuške, jednej milej a dosť kreatívnej žene a je vás tu veľa, ktoré mám rada aj keď sa osobne nepoznáme, ale vieme o sebe dosť aj odtiaľto. A som rada, že som pred dvoma rokmi sem ani neviem ako, zablúdila. Ja som síce len pozorovateľkou, receptami neprispievam, ale bez vás a Varechy by som nemohla byť.
evanaaa
@ivanellaaa , môžeš byť rada, že si tu, dozvieš sa veľa vecí, tu ti poradia, aj sa zasmeješ, možno si aj poplačeš, ale tu je život.....to zistíš ak zotrvaáš. len pozor - hrozí ti závislosť! Bez Varechy ani na krok, xixi. A vítam ťa tu!
izabella929
@fialka49 , ako by sa mi z tvojich milých riadkov prihovárala moja sestra, ktorú nemám..Veľmi pekne ďakujem za krásne a úprimné slová...veľmi sa teším, že moje recepty máte radi a že vám poskytujem nové veci a nový pohľad na varenie a zaváranie...nehnevám sa za ukradnutý výraz...) prečo aj ? veď každý človek má byť v živote tam, kde sa cíti nejlepšie..pre mňa bol ten vinohrad láskou, únikom pred starosťami a oíbčas balzamom na dušu...nech teda je aj pre teba to miesto na záhradke takým miestom..Varecha je tiež pre mňa niečím, kde určite viem, že niekto na mňa čaká..nikdy ma nezradí a poskytne vždy útechu, lebo v život nie je iba rozkvitnutá lúka plná krásy a šťastia..tak nech nám to ešte spoločne dlho varí.-)))
izabella929
@evanaaa ,veľmi pekne ďakujem za tvoje milé riadky.-))nepoznáme sa to je pravda, ale keď sme tu na Vareche, sme všetcia ako jedna veľká rodina a v tom je tá krása.-) táto stránka nám poskytne vaľa nových poznatkov, zážitkov a ja som tu medzi vami veľmi rada. Nech to tak ešte dlho zostane.-)
izabella929
@fialka49 , za virtuálnu kyticu ruží ďakujem v osobitnom odstavci...jednak preto, že ich tak milujem a preto, že som ich dostala tu na Vareche za moju usilovnú prácu...)ďakujem pekne.-))))
elisticka
Izabelka nielen ty ale aj ja dakujem Martuske za to ze som na vareche...veru dlho mi to trvalo nez som sa odhodlala sem dat moj prvy recept -palacinky celiaticke .a dakujem za jej velku trpezlivost akou ma tu navigovala cez pokec...pripajam sa aj s kytickou ako podakovanie nasej milej Martuske

tatranka
Dievčatá,Izabela a Eliška,čo ste si to na mňa vymysleli? Ste obe veľmi šikovné a ja som to spoznala.To bolo predsa pre mňa šťastie!!!
Varecha je ohromná stránka a nech sa jej len darí naďalej.Nech má ešte kopec varecháčov nových,šikovných a verných tejto stránke.Ďakujem.Eliška,Ruže sú krásne.Vďaka.
izabella929
@tatranka ,nebuď skromná, je to pravda a ja sa teším, že si ma navigovala cez email, ako sa sem dostanem a ako sa pridávajú recepty...) ďakujem a si žena-dáma, ktorá si moje poďakovanie právom zaslúži...)))
dydya
Aj ja sa pripojim ku dakovaniu pretože tiež vdaka vareche poznam užasnu ženu Martušku ,takže dakujem za priateľstvo ...