Reštaurácie

Cukráreň Laurent - najlepšia (nielen) v Bratislave

biba1 - fotkabiba1, 24. mája 2012

Ak chcete skutočne kvalitu a úúúžasnú chuť zákuskov, tak vrele odporúčam cukráreň Laurent v Ba..

Bežne sú v predaji zákusky denne čerstvé a z prvotriednych surovín, my sme sii už zopár krát dali urobiť aj torty na objednávku, vždy zážitok....

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Nebola som tam, tak osobnú skúsenosť nemám, ale o tejto cukrárni tu už bola jedna diskusia a chválili ju, takže zrejme bude naozaj výnimočná.
biba1
Veru tak, @sovka62. Je to regulérne cukrárenská výroba a nie chemické laboratórium, kde napchávajú ľudí samými umelinami.
Škoda, že sa sem nedá pridať foto torty, čo nám robili nedávno....:-(
megginr
hm, a uplnou nahodou neviete, ktora je najlepsia cukraren v Nitre? lebo mam pocit, ze tu nic take dobre, kvalitne nemame :(
sjuz
@biba1 - a čo takto popísať konkrétnejšie tie dobroty...:)) Inak, počula som už aj ja o nej...
medulienka122
aj ja mám 2 obľúbené cukrárne pri Košiciach, jedna je v Čani a druhá vo Valalikách. S tými košickými "vychýrenými", sa nedajú ani porovnať. Zákusky sú vždy čerstvé, výber od výmyslu sveta za celkom dobré ceny
evanaaa
O tejto cukrárni už písala aj @julica , ona na ňu prvá upozornila, ja som si ju vyhľadala na webe. Mám dojem, že spomínala aj diabetické zákusky, ak sa nemýlim, poradila mi ju v tej diskusii, neviem ale, pod akým názvom tu bola a kto ju dal.
bambi7
som z Lučenca, ale vždy keď prídem do Bratislavy neobídem so svojou kamarátkou túto skvelú cukráreň. Koláče fantastické, lahodné s príjemnou obsluhou a za fantastické ceny. Každému odporúčam zažiť pocit lahodnosti týchto skvelých výrobkov.
slavka2012
Laurent ma fantasticke zakusky, mne ucarovali mignonky: gastanove jazycky, makove kocky s malinami a zelatinou, Belveder ci Eszterhazy rezy.