chcem sa opýtať aké negatíva má používanie sacharínu oproti
cukru, prípadne či ste už vyskúšali novinku, sladidlo zo stévie a či ho
odporúčate.
Ďakujem
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 3 najnovší komentár dnes 15:47
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 365 najnovší komentár dnes 10:13
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 3 najnovší komentár dnes 15:47
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 365 najnovší komentár dnes 10:13
- Mimka946: Orechova plnka 15 najnovší komentár včera 16:58
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 225 najnovší komentár dnes 10:13
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 3 najnovší komentár dnes 15:47
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 19. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Prudko návyková pistáciová nátierka s bielou čokoládou VIDEO
-
13 zákuskov z odpaľovaného cesta: Natrénujte si venčeky, veterníky či netradičný krémeš, aby to na Veľkú noc bolo dokonalé!
-
Vyskúšajte všetky: 12 tipov, čo navariť z kuracích pŕs. Chutné a rýchle jedlá, ktoré vás nikdy nesklamú
-
Hrnčekové, s čokoládou aj s ovocím: 12 receptov na tie najlepšie jogurtové koláče
-
Tradícia inak: Chuť na halušky, ale doma ani jeden zemiak? 11 receptov, ako ich uvariť aj bez nich
-
Voňavá dobrota: 12x ražniči, perfektný obed z rúry. Stačí len ponapichovať a upiecť
-
Najlepšie je variť zo sezónnych surovín: Je čas medvedieho cesnaku. Nenechajte si ho ujsť, v týchto jedlách perfektne vynikne
-
Nakombinujte si ju: S vajíčkami, kyslými uhorkami, chrenom alebo so syrom. 11x šunková nátierka na každý deň
V prípade, že je dôležitá nižšia cena, tak určite by som radšej odporúčala umelé sladidlo sukralóza pred sacharínom alebo aspartámom :)
Alitame is prepared by a multistep synthesis involving the reaction between two intermediates, (S)-[2,5-dioxo-(4-thiazolidine)] acetic acid and (R)-2-aminoN-(2,2,4,4-tetramethyl-3-thietanyl)propanamide. The final product is isolated and purified through crystallization of an alitame / 4-methylbenzenesulfonic acid adduct followed by additional purification steps, and finally recrystallization from water as the 2.5 hydrate. [3]
@helica , ten názov -Isomalt mi pripomína nejakú firmu-:))). Môj otec kedysi robil v Isoxyl ( ako izolatér). Xylitol-Xylovit, je z kukuričných kláskov, možno preto ten -malt. Ale myslím že sladivosť je 1.1, idem sa podívať. Ano, je to tak, ako som napísala, v tom pomere. Ale ja používam nejaké tablety, na ktorých je napísané, že sú aj na zaváranie.
www.spisiacik.sk/20120705...
varecha.pravda.sk/diskusie/zavaranie-bez-cukru/1835-forum...