Rôzne

čo sa deje?

mandolenka - bez fotkymandolenka, 11. mája 2013

prečo po kliknutí na odkaz na recept mi stále zobrazuje len magi alebo brumíka,kde je stará Varecha bez reklamy?To musím kliknúť päťkrát,aby som sa dostala k receptu?

@zareaguj


Diskusia k téme

eva53
mne to tiež prekáža, ale kvoli tým brumíkom a maggi sa tu môžeme scháczať a vymieňať si recepty. Zadarmo dnes ani kura nehrabe a ak by tu neboli reklamy, tak by sme pravdepodobne museli za vstup na stránky platiť a nikto by tu nechodil. Komercia je dnes žiaľ všade, musíme sa s tým zmieriť a zvyknúť si na to.
mariamka
mne to nerobi, treba si doinstalovat blokovacie programy (doplnky), volaju sa vecsinou AdBlock
mracik9
aj mne to vadí, keď tu pred očami lieta kde čo,
mariamka,ak to vieš,daj podrobnejší návod :))
mariamka
tazko takto @mracik9 zavisi od prehliadaca, ja mam napr. GoogleChrome a je to v Nastroje/Rozsirenia, ale ma to aj Mozilla, pozerala som, kym som to sem svacla :) pan Google poradi :)
tomas
Neviem ako ste mysleli, že musíte kliknúť 5 krát. Naťukáte www.varecha.sk počkáte chvíľku, kým sa všetko načíta a kliknete.

To či sa niekde na boku zobrazí reklama alebo nie, neovplyvňuje počet kliknutí...
tomas
Ak hľadáte recept alebo pozeráte novinky, všetko funguje rovnako (rovnaký počet klikov), bez ohľadu na to či je po bokoch reklama alebo nie je...
moko
Kto by mi vedel poradiť návod na prípravu ryžového papiera? Na obale som sa to totiž nedočítala.Ďakujem.
evanaaa
Ja nemám také problémy, dám si - Centrum.sk, (moja e-mail. adr.) a hneď sa mi ukáže výpis receptov z akéhokoľvek dňa a na ten si klikám pekne rad za radom, nedávam si Varechu osobitne....a mám to hneď aj s FB, takže môžem pendlovať odtiaľ na Varechu......
@moko , daj si otázku inde, toto je iná diskusia, každý to neuvidí.