Kto by mi poradil,ako by som urobila chutnú na sladko urobenú kapustičku??????ako len tak ku mäsku ako prílohu,žiadnu omáčku....prosíííííííííííííííííím,poradte mi :-)
Kto by mi poradil,ako by som urobila chutnú na sladko urobenú kapustičku??????ako len tak ku mäsku ako prílohu,žiadnu omáčku....prosíííííííííííííííííím,poradte mi :-)
pridas nakrajnu kapustu, a dusis do makkucka,, nezabudni dochutit, hlavne daj ocot, aby ti ostala krasna cervena farba :) drzim palce :)
varecha.pravda.sk/recepty/dusena-cervena-kapusta-s-jablka...
Nedávno som robila červenú, dvakrát, ale som sa vrátila k bielej, nie je tak tvrdá, pre mňa má lepšiu chuť.
@rea1 tie hrozienka určite vyskúšam. Vďaka :-))
Ako píše @evanaaa , začiatok dusenia nezakryť.Než prídeš k vlastnej chuti doporučujem častejšie ochutnávať a sama prídeš na to čo ti bude chutiť.Držím palce !