Ahojte kuchtičky a kuchárikovia :)
keďže som na Vareche len krátko a varenie ma baví len od nedávna, chcela by som vás poprosiť o jednu začiatočnícku radu. U nás doma sú veľmi obľúbené cestoviny, ktoré sa najprv uvaria a potom sa upečú s omáčkou, paradajkami a podobne. Ale vždy keď ich robím, mám pri tom jeden menší problém - cestoviny sa mi vždycky na vrchu vysušia a potom to už neni také dobré... Možnože s tým máte aj vy nejaké skúsenosti a tak vás prosím o radu. :)
Ďakujem :))
@marianna76 - aj ja to tak občas robím :)
@evanaaa - tú snehovú prikrívku používam aj ja :) milujem to!
@morenajea - Už aj to som skúšala ale veľmi mi to nepomohlo
@rybarkuchar - výborná rada :)) včera som to skúšala a bolo to FANTASTICKé ! Ďakujem :))