Obchody a ceny

Americký týždeň v Lidl

tkatka - fotkatkatka, 17. júla 2011

V Lidli zasa bude za akciovú cenu 1,19 eur 300 g balení
Marshmallows, kto chce nech zajtra beží do Lidla nakúpiť :)))
Mne sa ešte zapáčil ten stroj na výrobu šišiek, nemá náhodou niekto
doma?

@zareaguj


Diskusia k téme

zirafninka1
Katka ja mam ten stroj. Tie donutky su ozaj malinke. Fakt mini. A pristroj mi funguje bez problemov. Ja nelutujem, ze som kupila.
hubata
Marshmallows budú mať aj na opekanie, ešte sme to nejedli. Podľa mňa to bude podobné cukrovej vate, sladké a bude to voňať.
stanislavad
nemam skusenosti s marshmallows..su sladke, ako pise *hubata* ?
ako tie od JOJO ? :)
zajtra chystame grill party, tak by to mohlo byt fajn spestrenie :)
alexola
pre mňa sú tieto marshmallows úplne iné ako JOJO, sú chutnejšie a lepšie sa s nimi pracuje na MMF poťahovú hmotu. Tiež som ich opekala, síce len v kuchyni na sporáku, ale vyskúšala som to a na povrchu skaramelizujú a keď stihnú vychladnúť tak potom chrumkajú......... :)
kucharronald
dnes som bol v Nových Zámkoch, aj v jednom, aj v druhom Lidli, ale šiškáreň nikde nebola :( Som smutný, lebo som ju chcel kúpiť....Marshalow cukríky som kúpil-posledné 4 balenia, a arašidové maslo :) Celkom dobrý nákup bol...
lola6
Ja som dnes v Lidli "šiškáreň" kúpila. Hneď som ju vyskúšala podľa priloženého receptu. Sú mini, ale dobré. Rada by som vyskúšala aj iné recepty.
evanaaa
Rony, mal by si neskôr ešte raz ísť pozrieť, mám dojem, že ak v niektorom Lídli nejde nejaký tovar na odbyt, presunú ho do iného, ja už som takto kupovala, alebo je možné, že na centrálnom sklade zostane a prerozdelia ho. treba sa tam vracať.
evas13
Moja skúsenosť: Každé ráno vykladajú zopár kusov, takže skôr vstávať. :)
marcy
som celá HAPY,podarila sa mi lídlacka slovenská ryža :)) zvykla som robiť z Cessi cestovín,nešlo ....v predajni si jedna turistka brala do Čiech 6 sáčkov Cessi,vŕtalo mi v hlave kde robím chybu....z tvrdej pšenice či špagety,či iná cestovina ma nesklamali