Varenie

Aku omacku k masovym piroham?

timotejka - fotkatimotejka, 17. decembra 2014

zdravim..dnes robim masove pirohy so spenatom..a neviem aku omacku k nim urobit.viem,ze sa jedia aj bez omacky ,len tak..ale ja si mylsim,ze lepsie je ak je knim aj nejaky sos alebo omacka..viete poradit,ze aka by bola dobra? dakujem :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
keby si tam nemala ten spenat, tak ti poviem aby si si udusila kyslu kapustu
takto ma nenapada nic, maximalne znovu spenat
timotejka
no ale ani kapustu moj muz nejako nemusi takze kapusta by sa sice hodila,ale asi by mi to nezjedli doma :-) a bryndzova tiez dobry napad..ale bryzndzu asi dnes nezozeniem..som totizto v Gb :-)
mariamka
hríbovú? resp. šampiňónovú, dala by som si také menu :)
radox1
obalit v horucom masle na panvici,k tomu strik 33% smotany a nastruhaneho parmezanu,vsetko nechat spojit a hotovo -otazka 2.minut.
janazjarku
Ja hlasujem za syrovú nivovú :-) na masle rozpustiť syr a pridať smotanu na varenie .-) alebo do kyslej smotany pretlačiť pár strúčkov cesnaku mňam
zolik
Ja by som tie pirohy len preliala roztopenym maslom ochutenym citronovou stavou a na tanieri posypala struhanym syrom.
rulik
ten špenát je dnu spolu s mäsom?
denyany
Bola by fajn syrová zo smotany na varenie, syra eidam/gouda/, dochutená bielym korením a mletým koriandrom.
1x vini55
2012
Bambino troška Vegety - mňamka
puzstazero
Minule som robila noky s fantastickou omáčkou-tavený syr som roztopila na panvici spolu s kečupom,kremžskou horčicou ,kari korením a nakoniec som pridala sójovú smotanu rozmiešanú s hladkou múkou.Myslím si,že túto omáčku môžes použiť aj na pirohy.
babidka
@2010 , v GB predsa nezozenie Bambino :-)
A co tak zo susenych hribov ? Nemusia byt prave zo Slovenska, stacia aj hociake susene ci cerstve huby od sitake po porcini a urobit tzv. hubovu macanku .U nas sa hubova macanka podava k pecenym , vyprazanym aj varenym pirohom ktore sa plnia zemiakmi ,syrom , tvarohom alebo masom .
radox1
pustazero,to je ako sranda,co mas dalsi nick,alebo to myslis s tou gebuzinou na pirohy vazne?
jozka2
Bola som na navsteve u jednej znamej z Ukrajiny a prave robila masove pirohy.Ostala som sokovana,kazdemu dala misticku s octom zriedenym s trochou vody a kazdy si piroh namacal v tejto octovej vode.Bolo to dobre,len som sa s tym este v zivote nestretla.
babidka
Ja ano - Cinania si bezne macaju pirozky v octe .Pravda , maju iny /tmavy/ ocot s vyraznou chutou .....ale je to vzdy ocot :-)