zdravim..dnes robim masove pirohy so spenatom..a neviem aku omacku k nim urobit.viem,ze sa jedia aj bez omacky ,len tak..ale ja si mylsim,ze lepsie je ak je knim aj nejaky sos alebo omacka..viete poradit,ze aka by bola dobra? dakujem :-)
@zareagujzdravim..dnes robim masove pirohy so spenatom..a neviem aku omacku k nim urobit.viem,ze sa jedia aj bez omacky ,len tak..ale ja si mylsim,ze lepsie je ak je knim aj nejaky sos alebo omacka..viete poradit,ze aka by bola dobra? dakujem :-)
@zareaguj
takto ma nenapada nic, maximalne znovu spenat
A co tak zo susenych hribov ? Nemusia byt prave zo Slovenska, stacia aj hociake susene ci cerstve huby od sitake po porcini a urobit tzv. hubovu macanku .U nas sa hubova macanka podava k pecenym , vyprazanym aj varenym pirohom ktore sa plnia zemiakmi ,syrom , tvarohom alebo masom .