O Varecha.sk

Ako zistím , že mám komentár pod receptom ?

grejsy - fotkagrejsy, 3. decembra 2017

Chcem sa spýtať , ako mám zistiť ked mi niekto okomentuje recept , kde to mám nájsť ? Napríklad stále nie som tu na vareche . a ked mi niekto pridá komentár , tak musím preklikať všetky recepty čo tu mám ? či mi niekto nenapísal pod nimi komentár ? alebo ako je to:? už dlho som sa nad tým tu zamýšľala. Viem že je tu aj názov najnovšie komentáre , ale ked nie som tu dlhšiu dobu , tak ako mám vedieť že či mi niekto okomentoval recept. ??Toto práve neviem. Niekde by sa malo ukázať aspoň nejaké číslo , aby som vedela že mám komentár . ďakujem za odpoved.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
@Grejsy , práve pracujeme na nových notifikáciach k receptom od vašich obľúbených používateľov, notifikáciach ku komentárom, ktoré pribudli pod vašimi receptami a notifikáciach, keď niekto reagoval na váš komentár. O sfunkčnení týchto funkcií budeme Varecháčov informovať.
1x grejsy
katka78
Šťastnejším z nás chodia notifikácie mailom. Funguje to tak, že ak k môjmu receptu niekto pridá komentár, príde mi upozornenie na mail, ktorý som poskytla pri registrácii. Bohužiaľ to funguje iba u niektorých užívateľov, neviem podľa akého kľúča je to naprogramované.