O Varecha.sk

A zase kuchárska kniha...

kimlo - fotkakimlo, 9. júla 2012

Chcel by som poprosiť programátorov, či by nebolo možné v kuchárskej knihe do jednotlivých rubrík pridať "podrubriky", napr. mám rubriku Zaváranie, a chcel by som ju rozdeliť napr. na Zelenina, Ovocie, Iné...myslím že by to bolo prehľadnejšie a zmenšilo by to počet hlavných rubrík v ponuke.
Tiež by bolo dobré keby sa dal jeden recept zaradiť do viacerých rubrík, napr. ak obsahuje viac druhov mäsa, chcem ten recept uložiť medzi bravčové, hovädzie, hydina atď... to by uľahčilo vyhľadávanie v KK.
Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

morenajea
Tiež mám problém kam uložiť recepty ako "špagety s brokolicou". Pod cestoviny alebo vegetariánske?
alena45
aj ja som tak nedávno hľadala recept, lebo keď sa človek nevie rozhodnúť kam ho dať, tak zvolí variantu, ktorú by o týždeň, čo o týždeň ! už zajtra ! nezvolil.
Mirko, len občas človek zistí, že to čo myslel, že je zelenina, tak nie je a naopak, čo potom ? Potom u mňa zasa nastúpi tá neistota... kam s tým ?
letisia
Aj ja by som potrebovala podrubiky, aby som mala kuchársku knihu prehľadnejšie roztriedenú.
martinis
Súhlasím, bolo by skvelé ak by sa dal recept zatriediť do viacerých kategóríí i podkategóríí :))
zvoncek
tiež by som uvítala, ak by sa recept dal viackrát vložiť do viacerých kategórií
mijaita
Pridavam se !
V mem adresari v pc mam jeden recept treba i ve 3 rubrikach a i s fotkou, je to pak velice prijemne hledani. Protoze tady to nejde tak, musim recept z Varechy prekopirovat do Wordu, ulozit a pak u sebe ukladat do nekolika adresaru. Indicke kure mam v receptech indickych a jeste v kureti a kdyz je to nejka chutovka, tak je jeste v adresari "chutovky, predkrmy".
Libi se mi, ze je moznost u receptu pridat si poznamku , to se adminum velmi povedlo , za to chvalim !
mijaita
Nebylo by od veci mit moznost ukladat i diskuze, co rikate?
kimlo
Môže byť, v diskusiách sa človek dočíta dobrej rady a nápadov k receptu.
evanaaa
@kimlo , dobrý návrh, už tu aj tuším bol, tiež uloženie jedného receptu do viac rubrík, lebo mnohokrát váham, kde ho mám vlastne dať. A aj @mijaita má dobrý návrh, ja som už o tom viackrát písala, sú tam rady, čo sa zídu a takto, ak niečo potrebujem, už si nespomeniem na názov diskusie, tak ju ani nenájdem, zišlo by sa a aj s pridatímm vlastných poznámok, ako u receptov. Tiež neviem, ako si zmeniť názov rubriky, alebo k nej slovíčko pridať. Ale asi by sme zasa toho chceli priveľa, no, ak by to šlo, bolo by to veľké plus.
hefi
ved aj ony myjú dovolenky, prázdniny, vydržte...
lovedrugs
Ja mam problem s mojou kucharskou knihou, mne nejdu totiz vobec vytvorit ziadne rubriky. Pisala som aj na webmaster asi 10 mailov a nikto sa mi vobec neozval od maja!!! prosim ozvite sa mi na mail lucia.rychnavska@gmail.com , moje prihlasovacie meno je lovedrugs. Nefunguje mi to na ziadnom zariadeni ani na ziadnom prehliadaci.