Zlepšováčik na klobásky

horevent - fotkahorevent, 13. decembra 2012
...motto : LENIVOSŤ JE HYBNOU SILOU ČLOVEKA (mňa) ...
@zareaguj


Diskusia k článku

evanaaa
@hubata , čo si taká nedočkavá....zatiaľ, čo čakáš, si naštuduj to príslovie, xixixi.
turistka
-ktorý krčmár Ti daroval z piva kegy ? lebo mne sa všetko tak zdá, že je to urobené z nich. Ak áno, je to dobrý nápad :-)
evanaaa
No, @hubata , zatiaľ nevidím nič, ale tie "kegy" sú asi tie plechové či aké nádoby slúžiace na úschovu piva a niekto si z nich robí gril alebo údiateň?
turistka
kegy sú naozaj obaly na pivo, a toto sa mi vidí, že je nejakým spôsobom prepílené na dvoje, lebo je tam vrchná i spodná časť, keď sa vrchná časť prevráti môže tam prikladať piliny a na tej spodnej má urobený i komín priklopí a môže údiť. No mne sa to ľúbi, je to síce na menšie množstvo, napr, na údenie rýb a možno i zopár klobásiek. Ozvi sa@Horevent , či sa mýlim :-)
helica
nech robím, čo robím, k tomu zlepšováku sa neviem prepracovať. Myslíš, len to foto, ktoré vidieť na profilovej fotke? Nemôžem nájsť žiaden komentár. Budem povďačná, keď to popíšeš, manžel je na výrobu domácich klobás fanatik a snáď by sa niečo nové naučil. Ďakujem
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
ani ja nic nevidim akurat profilovu fotku
honestka
a kto to nema TOTO /keg/, tak kludne moze udit v BBQ ci uz v plynovom, ci v obycajnom, len treba vonave a dobre namocene piliny, nie bikety.
evanaaa
@pn , veď si priblíž tú profilovú fotku, tam to je, lepšie sa dívaj.



 



TOPlist