ŽALOBABA

gordonko - fotkagordonko, 15. februára 2013
Včera podvečer unás doma zvoní žene telefon ,žena ho dvila a počúvala. Hádaj te čo ?????
Ponosy nejakej tiež ,,varechárky ,, ktorá nemá dosť svojich starostí a tak informuje moje dianie a písanie na vareche k uším mojej žene. Týmto pozdravujem p. Depeševú a jej podobné a odporúčam jej starať sa o svoje ..iste aj ona má svoje problémi . Svoj volný čas nech radšej venuje svojej metle na ktorej lietá a pozametá si sňou pred vlastným prahom.
S pozdravom ,,česť práci,, .... nech ma má rada.
@zareaguj


Diskusia k článku

kopretina
Moje babička říkala, že lidé jsou dvojí. Nejdřív ti normální a pak ti druzí. Jenom mi někdy připadá, že těch druhých je o něco víc. :)
lucylee
No ale toto tu nepatri. Sa cudujem, ze to redakcia zverejnila.
rea1
@lucylee , prečo by to sem nepatrilo? kam by to malo patriť? je to predsa o varecháčoch / čkach, tak to sem patrí. podľa mňa.
@gordonko , ber to tak, že "lidi jsou různí. hlavně blbí". :-))
ernest
Ber to pozitívne "čo ta nezabije nech ta posilní " prinajmenšom Máš určite jedného fandu ktorí je ti takmer oddaný ako otrok a nespusti z teba oči :))))))
turistka
Jeden dedo hovoril: Kým o Tebe hovoria je dobre, keď prestanú už nie je dobre. Niečo na tom bude. A čo, veď pridávaš parádne recepty !
marianne
@gordonko to mas za to,ze si zverejnil svoje cislo..email pol biedy,ale telefon nikdy!!:-) tak sa pani Depesova realizuje,bolo Ti to treba?:-) teraz mas kontroluuuu:-))) zmen cislo,nech vola na lamparen..
lucylee
Jednoduche mi pride divne, ze sa tu prepieraju sukromne problemy. Odhliadnuc od toho, ze dotycna pani je na Vareche a aj autor tohto prispevku. A este mi pride divnejsie, ze si zverejnil jej priezvisko. Ale to je moj nazor. Ked @rea vravi, ze to tu patri, tak to tu patri :)
irenaw
ak dotyčnú osobu niečo konkrétne trápi, má sa obrátiť na teba. v opačnom prípade neplytvaj svojou energiou.
lucylee
A hlavne si to s nou vyries v sukromi a nie online a verejne na vareche.
elixir
Som šťastný človek, ale zatiaľ som žiadnu takú "dlhonosú montovačku" sa do súkromia nemala vo svojej blízkosti. @Gordonko , treba byť opatrnejší a viac si chrániť súkromie. Väčšina ľudí je normálnych, ale nájdu sa aj fakt sprostí a práve tí čakajú na príležitosť, ktorú im netreba poskytnúť.
elixir
@lucylee možno to nie je až taká hlúposť, pridať to sem. Je to prinajmenšom aj varovanie pre ostatných.
natali
ja by som si z toho nič nerobila :) niektorí ľudia sa asi nudia, tak potrebujú vniesť do svojich nudných životov trochu napätia - toľko k tej pani..
evusik
nuž @gordonko ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva.... aj keď žalovať sa nemá, ruku na srdce... ty sa tu o svojej manželke moc pekne nevyjadruješ :-( tak sa nečuduj, že nejaká dobrá duša sa našla...
sovka62
@gordonko , portál je verejne prístupný aj neregistrovaným, takže musíš počítať s tým, že to čo sem napíšeš, môže čítať ktokoľvek, vrátane tvojej vzácnej polovičky. Ak je niečo, čo svet o tebe nemá vedieť, sem to rozhodne nepíš a žiadny problém nastať nemôže.
lucylee
@elixir aj mas pravdu a preto tu nemam zverejnenu fotku, telefon, email a pod. Nikdy nevies, kto to cita a sleduje....
hltavec
naco tu gordonko vypisujes telefonne cislo? ked telefonne cislo tak suseda ktoreho nemam rad
evusik
@gordonko ak vie ženine telefónne číslo tak to nie je žalobaba ale kamarátka :-)
radost
nuž-človek je také stvorenie-že miesto zábavy a radosti-všade potrebuje nájsť dáke trápenie...ja teda nie...:-))
izabella929
@gordonko..zme ň si číslo, lebo nebudeš mať pokoj.,, mám s tým zlé skúsenosti...iba to mi pomohlo..si šikovný muž, varíš, pečieš, závidia ti...
arasidka
@ gordonko , čo ti na to povedať? Vari je Varecha.sk zakázaná stránka, poburujúca,nebezpečná?
Vari dotyčná pani utrpela dáku ujmu na zdraví, keď ťa na avatare spoznala? To by ešte tak bolo treba, vymáhať od teba "bolestné " :))
A vôbec, tu nejde ani tak o tú tiež varecháčku , ale skôr o to, ako to prijala tvoja pani manželka. A ja verím, že rozumne. A ja by som jej poradila - pani Gordonková, príďte aj vy medzi nás, tu sa zabavíte, všeličo sa dozviete a možno aj naučíte. A basta fidly, oblíčené, obrobnané , dajme si oldomáš !
denyany
gordonko, dúfam, že ťa to neodradilo a že nezanevrieš na varechu! aj keď je pravdou, že sa o manželke nevyjadruješ najkrajšie, je to to jediné, čo ti tvoja polovička môže vytknúť, podľa mňa. lebo čo sa týka receptov, príspevkov do diskusie, či básnických výplodov, tie sú super a veru by mi na vareche chýbali. krásny víkend ti prajem. :-D
gordonko
nebojte sa ...mňa dajaká ženská nezmení .... pekný večer všetkým
evanaaa
Ale ja si aj tak myslím, že to, čo tu @gordonko referuje, aj o svojej panej, nie je tak myslené, že len žartuje, nie? A niekto nepochopil tú dvojzmyselnosť. Tak je to, že @gordonko , obháj sa.
gordonko
@evanaaa vyvracať niekomu jeho myslenie nieje dobré ,lebo ho to bude utvrdzovať vtom čo si myslí ..... nech si maslia čo chcú ,ved to prežijeme
bambuch
Vidím,že hlúposť prekvitá všede už aj na Vareche !!!@gorgonko dúfam,že ťa jedna ,,susedka,,neodradí od varenia?My Varecháčky očakaváme ďalšie nové receptíky,ktoré asi ublížili Tvojej Super susede...a možno jej bolo zle,keď pridala do jedla Tvoju povestnú SLANINKU !!!Nevešaj hlavu,var,básni a ži ďalej ,ako doteraz !!!
hannah22
gordonko ber to tak : blbý lidi taky lidi, pán Bůh je má stejne rád,... kašli na ňu, tá pani má v srdci viac žlče ako krvi,... drž sa píš a nestrácaj
náladu, ved kto je to pre nás....nic.... a za tebou sú tu recepty, dobrá nálada, verím že tvá paní to pochopí a ví co doma má..... :))
hubata
Tak toto by mi ani vo sne nenapadlo, že sa môže stať.... a ozaj, kde vzala Depešová mobil tvojej manželky. Veď to by sme sa Depešovej mohli zčať báť všetky. Čo ja tu mám príspevkov, zážitkov a Depešová nikdy nespí .....
babidka
Ale no !!! @gordonko mozno musel doma nieco do-vysvetlovat svojej naj-drahsej ...ale inak to prezil , takze sme vsetci stastni , nie :-) Ono to asi bolo tak , ze @gordonka spoznala podla fotografie manzelkina kamaratka/spoluziacka/spolupracovnicka ---alebo inak povedane klebetnica , ktora si dokazala zohnat manzelkino cislo a skusila mu "trosku podkurit " aby sa potesila . Dufajuc mozno v "domacu nepohodu" u Gordonkovcov --------lebo miluje nasho @gordonka ! Alebo preto , ze pani Gordonkovej jednoducho zavidi !!!!!! Nech uz to bolo akokolvek , tato mila pani dala o sebe vediet aka je osoba ....
astheart
@gordonko , víš jak to říkával pan Werich? "Nejhorší karambol je srážka s blbcem!" A já souhlasím s tím, že jsi to tady napsal. Má, co jí patří. Co je totiž na Internetu, zůstane tam navěky. @babidka má pravdu. Taky se někdy ale divím, že nejvíc se o druhé starají ti, co sami nemají život v pořádku......
zuzik01
ha ha @gordonko ja som citala nazor zazitku ako ZALOBA a nie zalobaba... a tak som rozmyslala po docitani, ze je to az take vazne, zeby ta zenska chcela zazalovat??? co dodat... hlavne, ze tvoja zena vie, co ma doma ;-) ci...?
bubaya
Netreba si takéto veci brať osobne. Človek , ktorý niečo takéto robí, má problém sám so sebou. Aby nemusel riešiť svoj vlastný problém, čo je niekedy veľmi ťažké, mieri na druhých. Tým sa na čas odpúta od vlastných problémov a "nemá čas" ich riešiť, lebo musí najprv bojovať za poriadok vo svete. Vlastne ju možno len poľutovať.
avokadko
evusik ,,denyany, ďakujem za moju kamosko,ze mate na tuto vec triezvy pohľad,aj keď je p.G.dobrý kuchar od jeho polovicky som nepocula skaredo o ňom hovoriť a nie este tu písaťako on.To znací o charaktere ci?



 



TOPlist