Najprv príprava korpusu-sneh som urobila s kryštálovým cukrom a usušila v rúre. Neroztiekol sa mi, jemne popraskal...vraj to tak má byť. Šľahačku som vyšľahala podľa návodu. Zmes bobuľového ovocia som rozmrazila.
Na vychladnutý korpus som dala šľahačku, na to ovocie, zas korpus, šľahačka, ovocie a ešte raz. Boky som neupravila, vyzeralo to aj tak krásne. A chutilo fantasticky. Ani sme s deťmi nepočkali, či po odstáti bude lepšia. Dosť zle sa mi to teda krájalo-neviem, či by to šlo lepšie, ak by to spolu trocha postálo v chladničke.
Takže, milí varecháči, torta Pavlova ozaj nie je až taká veda, hor sa na ňu! Ja som pred ňou mala riadny rešpekt, ale dnes som rada, že som to skúsila a mám dobrý pocit, že som to bez problémov zvládla. Mňam!
www.taste.com.au/recipes/14966/pavlova...
PS: aj ja som dnes presiel svojich 10 km.