Denné menu je po 5 libier, čo znamená zhruba rovnakú sumu v euráčoch. Žiadne psie kusy zabryndané v trojobale a vysmažené, ale normálne civilizované jedlá. Objednávam si typické mezze, zo šesť druhov blízkovýchodných nátierok a chuťoviek na jednom tanieri. K tomu pohár bieleho. Neviem, či zvládnem ďalší chod, ale lákavý jahňací šiš kebab s kuskusom ma presvedčí. Kolega si dáva šalát, rybu a minerálku. Spokojní sme obaja, ja dokonca nadšený.
To najlepšie príde pri účtovaní. Moja útrata je 8 €, kolega to má za šesť. V Bratislave by nás jedlo porovnateľnej kvality vyšlo na dvojnásobok. Beriem si od majiteľa vizitku. Ten mail s návrhom otvoriť pobočku niekde blízko našej firmy mu asi naozaj napíšem.
Diskusia k článku