Svadobná torta nepečená

sovka62 - fotkasovka62, 31. mája 2013
S dcérou sme vyrábali svadobný dar. Skladali sa naň ženíchovi kolegovia, chceli niečo iné ako bežnú obálku. Podobné "torty" som už robila, tak ma o ňu požiadali. Pridala som fotorecept s podrobným postupom, ale prišla mi správa, že nie je rubrika, ktorej by vyhovoval. Možno sa vraj zverejní, keď pribudne rubrika dobré rady a nápady. Tí čo sme tu dlhšie, vieme ako dlho už po takej voláme, ale nedá sa.
Tak som skúsila pridať obrázok hotového výtvoru. Zatiaľ vidím len písmená, tak len dúfam, že sa podarí a bude ho vidieť. Ak nie, počkáme si na tú novú rubriku.

@zareaguj


Diskusia k článku

babav
Velky otaznik.....preco by nemohla byt zverejnena medzi tortami?
Je mi luto @sovka , ze tvoja snaha podelit sa s nami s nepochybne
zaujimavym receptom vysla navnivoc.
vierutt
@sovka , ja by som ju tiež rada videla, myslím, že mnohých by nás inšpirovala a presne ako hovorí @lusinkab keď plienková tu je ....
TV Varecha
@margaretka28 , to nie je pravda :) Ja som len napisala, ze by som ju rada zverejnila ibaze niet kategorie do ktorej by sa recept zverejnil. Sladká kytica alebo košík je zaradena medzi jedle ozdoby a dekoracie, vzhladom na to, ze su tam sladkosti, plienkova torta, ta nie je zaradena v ziadnej kategorii, preto som o nej nevedela, ale tortu vyrobenu z papiera nemozem zaradit medzi jedle ozdoby a dekoracie.
Ja som @Sovka62 napisala, ze som fanusikom podobnych receptov a postupov, len niet kategorie uz ako ste spominali. Torticku som zverejnila bez zaradenia do kategorie, aby ste nevraveli, ze admini nemaju snahu vyjsť v ústrety podobnym receptom :) Datum bol posunuty na dnes.
Pekný deň všetkým.
marianne
Taky tag by bolo naozaj treba.Je tu kopec sikovnych Varechacov,bolo by to len prinosom pre Varechu.Ja som sice na take veci lava,ale rada to obdivujem a oci popasiem.Dobre rady a napady chybaju aj mne..
frezia68
Možná by stačila kategória " INÉ" a tam by sme našli niečo nezvyčajné.To by ma ozaj zaujímalo @sovka a je mi ľúto,že sú problémy s uverejneným od takej fundovanej,múdrej a skúsenej varecháčky :-) .
abdul
@sons : Vytvorte rubriku " Šecko možnô " a keď bude niečo medzi oficiálnymi rubrikami tak to pichnite tam. A budem to čítať ako prvé, lebo tam budú všetky vychytávky a dobré veci.
sovka62
@sons , veľmi pekne ďakujem. Chcela som sa zariadiť podľa vašej rady a pridať ju zážitkov, ale fotografia nijakým spôsobom nechcela prejsť. Chcela som vás požiadať, či by ste ju nemohli pridať vy, ale to som už nestihla, čas tlačil. Tak som sa sem vrátila teraz s rovnakým úmyslom, ale už asi netreba. V každom prípade ďakujem.
magduskaba
Pôsobivé. Takúto tortu určite pri podobnej príležitosti ako Sovka vyrobím aj ja. Ďakujem za nápad a inšpiráciu. A ďakujem za výborné recepty, mnohé som vyskúšala a opakovane ich pre moju rodinu pripravujem.
aroooo
no teda @sovka , krásna, vhodná aj pre cukrovkárov a podobne. To sa od nej počas svadby nemohli asi ani pohnúť,asi bola viac strážená ako nevesta==:::)))). Aspoň nám popíš čo je podklad a ako si tam /čím/ pripevňovala €. A labute sú tvoje dielo alebo kúpené?
evanaaa
Určite aj labute a ružičky sú robené, je to dielo @sovka , hodné obdivu. Mňa skôr zaujíma, či sú ozaj tie eurká skutočné, alebo len tlačené na tento účel. Ale asi sa hlúpo pýtam, veď to je vlastne podstata ( a hodnota) tej "torty". Ale dielo je úžasné!
evanaaa
A za rubriku - Dobré rady a nápady a iné....som aj ja. Ja mám takú rubriku aspoň v mojej KK.
sovka62
@aroooo , ty si to trafila. Mala som ju zaradiť medzi diéty, takú môžu mať cukrovkári, celitici, alergici, vegetariáni........
Labute sú kúpené, tyl, ružičky, perličky sú náš bežný tovar, drôtik na navliekanie perličiek tiež máme v predajni. Aká je reakcia mladého páru netuším, svadba sa koná práve teraz v Tatranskej Lomnici. Hádam sa dozviem v pondelok.
@evanaaa , eurá sú pravé, tie sú práve tým svadobným darom.
stacy77777
@sovka - prekráááásny výtvor, videla som podobnú tortu na fcb,bola ale pečená a okolo boli do ruličiek ztočené 10e,po výške. Tvoja sa mi páči viac,máš môj veľký obdiv



 



TOPlist