Rozdelenie surovín v recepte

redakcia - fotkaredakcia, 29. marca 2010
Opäť máme pre vás jednu menšiu novinku. Predtým pri ukladaní zložitejšieho receptu bol problém napríklad s oddelením surovín na cesto, krém, či omáčku.

Pridali sme preto funkciu na úpravu tohto problému. Využívať ju môžete nasledovne:

Pri ukladaní receptu, predtým než začnete vkladať suroviny, napíšte do prvého políčka napríklad: "Omáčka:" , a pod ňu už môžete písať potrebné suroviny na jej prípravu. Nesmiete však za zvoleným slovom zabudnúť napísať dvojbodku (:). Tá totiž slúži práve na to, aby dané slovo systém odlíšil od suroviny na prípravu receptu.

Tieto názvy budú zvýraznené hrubším písmom, recepty tak budú prehľadnejšie a zamedzí sa rôznym omylom so surovinami.

Príklad:

velky-recept.jpg
@zareaguj


Diskusia k článku

evas13
Výborne, bude to každému prehľadnejšie.
sjuz
Super - ja som to v niektorých receptoch tak písala - ale tuším bez dvojbodky....aj som na to myslela, že by ste to tak mohli prerobiť:))
honestka
perfect! Redakcii patri vdaka za stale vylepsovanie uz aj tak peknej a ucelnej stranky.
Takze Vdaka!
marienka44
V niektorych receptoch su mnozstva surovin posunute oproti nazvom surovin a to myli. Podla mna nie je davkovanie surovin prehladne. Prisla som nato, že recept -rozpis surovin treba citat do riadkov, lebo gramaz jer posunuta voci nazvu suroviny. Nepaci sa mi to!
redakcia
@marienka44 , už sme vám nechávali odkaz, treba po sebe čítať keď niekde necháte napísanú otázku. Chyba je vo vašom internetovom prehliadači, musíte si stiahnuť novú verziu Exploreru.



 



TOPlist