Redakcia Varechy sa predstavuje

redakcia - fotkaredakcia, 15. novembra 2012
Portál Varecha.sk sme spustili 1. októbra 2009, autorom myšlienky vyrobiť Varecha.sk bol Jarco, ktorý spolu s Tomáš-om "vyrobili" Varechu, do tímu pár týždňov pred spustením pribudla aj Sandra, ktorá sa celé tri roky starala o články, schvaľovanie receptov a celú administráciu tohto portálu spolu s moderátorkami.

Koncom októbra sa
http://varecha.pravda.sk/zazitky/mala-rozlucka-a-podakovanie/1337-clanok.html
Sandra rozhodla odísť a oddýchnuť si. Z pôvodného osadenstva tu stále ostáva Tomáš, ktorý bude naďalej Varechu vylepšovať.
Aká je nová redakcia Varechy?

V tomto článku sa vám predstavímestredny-fotka4_1319985895m.jpgTomáš Abaffy (Tomas)

Moje meno je Tomáš Abaffy a stojím pri Vareche od začiatku. Nepíšem síce články a vlastne ani neviem veľmi dobre variť. Vo Varecha.sk som teraz skôr manažér, človek, ktorý vymýšľa nové veci a zrealizuje ich. Postupne sa pokúšam realizovať moje nápady, aby táto stránka rástla a zlepšovala sa. Popritom zodpovedám aj za iné stránky vydavateľstva P E R E X , a . s. Pokojne sa na mňa obracajte s nápadmi na vylepšenie, pripomienkami k Vareche či ostatným stránkam Pravdy.


A tri nové redaktorky (zoradené v abecednom poradí):

stredny-fotka30992_1352499193m.jpgAndrea Červenková (AndreaC)

Ahojte,
volám sa Andrea Červenková a šťastnou zhodou náhod som sa stala členkou tímu, ktorý bude pre vás pripravovať stránku Varecha.sk.

Pochádzam z Bratislavy a mám na dnešnú dobu nie celkom typickú rodinu: s manželom pracujeme doma, takže sa tu stále deťmi a niekedy aj starými rodičmi motáme. No a popri tom mám na starosti domácnosť a hlavne každodenné VARENIE – však to poznáte – takže človek si musí dávať pozor, aby len tak ľahko neskĺzol do módu „žienky domácej”. Tak v tom mi Varecha.sk pomáhaj!

Radi by sme s mojimi novými kolegyňami svojou prácou na Varecha.sk nadviazali na tú Sandrinu, ktorá to tu krásne moderovala celé tri roky. Možno sa na začiatku objavia mierne nedostatky, ale verím, že nám ich ospravedlníte a my ich rýchlo odstránime, ba aj všeličo vylepšíme. Držte nám v tom palce! Radi privítame konštruktívnu kritiku a dobré nápady, ale aj pochvalu na povzbudenie. Vopred vďaka.

stredny-fotka_1090731.jpgJana Havettová (Janaa)

Volám sa Jana,
a som členkou nového redakčného tímu Varechy. Žijem so svojou rodinou na vidieku, v dedinke pri Nitre. Varenie, pečenie a ručné práce sú dlhé roky moje súkromné hobby a odteraz už aj zaujímavá práca. Varechu ako takú, ako aj Vás (varecháčsku komunitu) poznám od jej vzniku a bola by som veľmi rada, keby sa nám podarilo nadviazať na priateľskú atmosféru, v akej to tu celé roky viedla pani Sandra. Chcela by som pani Sandre srdečne poďakovať za pomoc a podporu, ktorú nám poskytla teraz na začiatku, v prvých dňoch fungovania nášho nového tímu. Všetko ostatné už povedali moje kolegyne. Teším sa na našu spoločnú spoluprácu.
Jana


stredny-fotka22939_1349983620m.jpgSoňa Babčová (Sons)

Volám sa Soňa pochádzam z Bratislavy, no teraz žijem na strednom Slovensku v Martine, kde som sa vydala a mám krásnu 4 ročnú dcérku. Ako nový člen najobľúbenejšej stránky Varecha.sk som dostala možnosť sa realizovať na novej sekcii tipy, triky, návody a postupy v kreatívnej činnosti. Veľmi sa teším na spustenie novej podstránky varechy a taktiež na vaše príspevky, články, či fotopostupy. Dúfam, že sa vám nova stránka bude páčiť a nebudete na nás zo začiatku veľmi kritickí a podporíte nás :)
Soňa

* * *
@zareaguj


Diskusia k článku

jody
Tak príjemnú prácu, banda :-)))
izabella929
Prejem vám do spoločnej práce veľa úspechov a nech sa vám počas práce iba darí.-)
marlenka88
Nech vám je práca zábavou, varecha je super, už sa tesim na novinky:-))
zuzik01
Vitajte medzi nami! Pokial sa budeme vsetci snazit eliminovat blbcov typu @rajnica a spol. verim, ze budeme mat na Vareche "good time" :-)
tiginko
je od Vás milé, že ste sa nám takto predstavili, držím palce a želám pevné nervy. Sonička, pozor na hrúbky, niektorí sú tu veľmi hákliví na pravopis, tak aby ťa neprevalcovali :-)
sovka62
Bolo mi veľkým potešením zoznámiť sa s vami, držím palce vám i nám, nech nám to tu pekne šliape.
marianna76
Ahojte, tiež ma potešilo Vaše úprimné predstavenie a som rada, že ste tu pre nás, aby ste pomáhali a bolo nám tu fajn. Ďakujem a veľa chuti do práce.
anina6
Celému osadenstvu Varechy prajem všetko dobré a veľa úspechov.

rulik
nech sa darí, ďakujeme za predstavenie sa
sora2
prajem vela uspechov, len vas prosím nezavadzajte cenzuru
tetuska
je pekné, že ste sa predstavili v novom vedení, už sa teším na nové recepty, nápady a všetko, čo s varechou súvisí... veľa zdaru...
ubka
Pracujte pre nás tak, aby Vám iní závideli :-))))
medovnicek
Aj ja vám prajem nech sa darí, som rada, že ste sa nám takto predstavili
elantra
tesim sa na stale lepsiu varechu a nech sa nam spolu nielen dari, ale aj dobre vari! :-)
jarca
vítame Vás medzi nami a tešíme sa na spoluprácu :)
tothka
Už sa teším na novinky na Vareche a želám vám veľa zdaru pri jej tvorbe.
evanaaa
Príjemný kolektív vytvára príjemnú atmosféru....a aj ja sa už teším na " spoluprácu", dúfam, že budeme poslúchať a nestrpčovať Vám robotu, veď to bude pre nás. Na novinky a vylepšovanie sa teším a preto Vám prajem veľa kreatívnych nápadov, dúfam, že si budeme rozumieť.
zvoncek
pripájam sa k Vám všetkým, zaželať Sandriným nástupkyňám (ako sa to vraví) veľa chuti do roboty, nech sa im darí udržať toho dobrého
ducha v rodine "varecháčov",
sracz
Vítajte, cíťte sa medzi nami fajne a od neprajníkov si nechajte, prosím, bozať ... ť_ky! S chuťou do práce a žičime Vám, jak my vihodňare hutorime, naj Vam da Panboško zdrave, Panna Maria peňeži a Kristus Pan paľenki! -:)))))))
kuchticka
Vitam vas u nas na Vareche. Nech sa vam dari, nech si navzajom vsetci rozumieme a tak s chutou do roboty :-)))
kopretina
Děkuji. Jste pro mne nejmilejší stránka, žádnou lepší neznám. Přeji do dalších časů jen to nejlepší.
ejta
Tak dúfam, že ste vykročili tou správnou nohou a všetko to tu pofrčí ako doteraz, ak nie lepšie. Veľa zdaru !
zdenka1009
Vitajte nové kolegyne, medzi nami a držím palce nech sa nám spoločne darí na jednej lodi zvaná -Varecha.
jerica
Nech nám to spolu dobre mieša , varí s dobrým výsledkom, tak ako do teraz , veľa úspechov v kočírovaní tak perfektnej stránky ako je www.varecha.sk
helca103
Je veľmi príjemné poznať ,,vedúce osadenstvo" tímu varecha.sk, nech sa nám spoločne darí ešte dlho.
babidka
Varecha je moj najmilsi spolocnik pri kazdodennom vareni aj oddychu . Tesi ma , ze vas , vsetkych poznavam a prajem vam aby sa vam vsetkym darilo !
aroooo
prajem veľa zdaru,dobrých nápadov pre našu varechu ....
hubata
Sľubujem, že už budem dobrá, naozaj ..........
cica2
teší ma a nech sa dobre darí! :-)
hannah22
nech sa nám všetkým spolu s Vami dobre darí, teším sa na novinky... :))
palokuchki
Bolo to od vas pekne, ze ste sa predstavili. Teraz uz budem mat urcitu predstavu o tom kto je tam na druhej strane namiesto @sandry. Na Varechu chodim velmi rada. Ked si chcem oddychnut a posediet so salkou kavy Varecha je prva co otvaram na pocitaci. Zelam vam vsetkym vela uspechov a dobrych napadov pri vedeni tejto vybornej stranky.
havino
aj ja vám prajem veľa krásneho a dobrého varenia s nami varecháčmi, len samé príjemné zážitky, nech to tu bublá, klokočí, ale hlavne nech nekypí
bozulka
Zvykli sme si nových ľudí na Vareche privítať... tak teda vitajte.Som presvedčená,že budete prinajmenšom tak dobré ako bola naša Sandra k čomu vám želám pevné nervy,dobrú náladu a veľa dobrých nápadov....! :-)
mracik9
Vítajte, už sa tešíme na nové postrehy s kulinárskeho sveta.
ebaka
aj ja sa teším na všetko nové a prajem veľa nápadov ...nech sa Vám darí o:))vitajte
bembo
Vitajte,prajem všetko dobré,a verím,že vďaka Vám bude Varecha i naďalej mojou obľúbenou stránkou s množstvom výborných receptov.P.S.Kedysi bývali v kuchyni také vyšívané nástenky s obrázkom a textom:Kde slovenka varí,tam sa dobre darí.Ja by som si to trochu poupravil,a aj želal:Kde Varecha varí,tam sa dobre darí.
bozulka
@bembo , takú dečku mám ešte po mojej maminke s takýmto nápisom : Kde sa dobre varí - tam sa dobre darí ; aby nebolo mužom ľúto v druhej polovici bolo : Kde sa dobre pije tam sa dobre žije...:-)
veronika353
Na "varechu" chodím moc ráda, novým členkám redakce přeji hodně úspěchú v práci a ať se tu cítí jako doma :-)))))))
garanco
Až dnes som sa tu "preklikala"
Prajem vynovenému tímu veľa úspechov, veľa dobrých receptov a zaujímavých nápadov a len dobrých nekonfliktných "Varecháčov" -
tak v i t a j t e medzi nami !!!
ariela6
tiež sa pripajam a prajem vela uspechov v praci tato stranka sa stala mojou oblubenou este neviem davat recepty na stranku cize neviem tam davat fotografie ani svoju vlastnu ale rada si všetko popozeram prečitam a uložim recepty ktore mi vyhuvuju a je to moj denodení ritual dik že ste
vierutt
Veľmi milé predstavenie sa! "Chodím" sem každý deň, veľmi veľa si odtiaľto "beriem". Varecha je perfektná. Pripájam sa k všetkým pozitívnym želaniam.
tinca
Takže patrí sa privítať nových, nech nám to spoločne dobre varí, nech vytvoríte skvelý kolektív a hlavne nech neutrpí úroveň tejto stránky. Voči @sandre bude ťažko konkurovať, ale verím, že sa vám to podarí pod vedením veterána @tomasa. Oceňujem milé predstavenie sa.
nbert
Do toho !! Nech sa dari ako nikdy predtym. Ludi treba vzdelavat.
arasidka
Držím palce, aby sa vám v práci kolom Varechy darilo, nech vám "neprihorí" nič, aby vám nechýbali dobré "ingrediencie" a keby ste nevedeli čo navariť k obedu, my vám radi poradíme :)))
azucena
Prosím o radu.Od 13.4.5015 nedostávam recepty.Som členkou skoro od začiatku.Nie som schopná na žiadnej adrese urgovať znovu zasielanie receptov.Nie sú v spame,ani reklame.Tel.kontakt na redakciu som nikde nenašla.Prosím pomôžte mi.
dulka
Ja taktiež nemám od 13.4.2015 žiadne recepty a neviem dôvod



 



TOPlist