Prosba pre adminov

anica777 - fotkaanica777, 22. septembra 2012
Preboha vás admini prosím, urobte niečo s tým počítadlom kalórií. Veď je to na hambu sveta, že ani u jediného receptu to nie je správne. Ako sa može v recepte uvedené 1 vajce premietnuť na 4 kcal? Podobných zvráteností som našla veľmi veľa. Možno by bolo menej iritujúce to počítadlo vynechať a dať tam radšej tabuľku návštevnosti jednotlivých receptov, alebo len náhodných obrázkov z výroby prvotných surovín. Budem považovať za zázrak, ak si tento čánok niekto všimne, ale aspoň som sa pokúsila. Pre tých spokojných podotýkam, že je tiež možná porucha medzi vašou stoličkou a vašou klávesnicou. No intelektu a chuti sa medze nekladú, ďakujem za pozornosť.
@zareaguj


Diskusia k článku

mijaita
Jeste lepsi by bylo misto te tabulky pridat moznost sledovat diskuzi u daneho receptu.
abdul
Počítadlo kalórií považujem za zbytočné a nejak ho ani nesledujem. Ak mi niečo chutí, počítadlo to nezastaví.
marianne69
Tiez si myslim,ze je to zbytocne,neplni to ziadnu funkciu.Pri tejto prilezitosti by som prosila @tomasa ci by sa mi nepozrel na to preco nedostavam ziadne komenty k receptom ani diskusiam, ani suhrny z varechy do mailu.Urgujem to uz druhy mesiac cas do redakcie,ale nic sa nedeje,skusim touto cestou...V nadstaveni mam vsetko v poriadku,zafajknute aj s mailovou adresou.Nemozem odpovedat a kontrolovat vsetky recepty ,ked sa ma na nieco varechaci pytaju....
redakcia
V najbližšej dobe počítadlo odstránime, necháme len hodnoty pri surovinách. @marianne69 , pozri si mail prosím.
anica777
Vďaka redakcia, vážim si takú spoluprácu. Veľa chuti do varenia a do tvorenia prajem.
jamalinka
kedže my všetci čo stránku navštevujeme vieme, že sme skupina laikov odovzdávajúcich si skúsenosti s varením (nevadí že aj odborníci sú tu) neočakávame prepočítavanie neakých KJ. Snaha bola urite s dobrým úmyslom, ale vážení redaktorskí team nečakajte za svoju námahu vdaku, vždy sa nájdu nespokojní ľudia, ktorým niečo vadí. Ja Vás osobne obdivujem a skladám naozaj úprimnú vďaku za Vašu snahu a teším sa, že som Vašu stránku objavila, veľmi mi pomáha pri rozvíjaní svojich kuchárkych aktivitách, použila som veľa nepoznaných variácii a dúfam, že to bude i naďalej (s uvádzaním KJ či bez nich) a je to predovšetkým Vaša zásluha. Želám Vám veľa trpezlivosti a spokojných varecháčov.
rulik
myslel som si, že som sám, kto tú tabuľku neslebuje a preto ho z nej hlava nebolí
evanaaa
Nesledujem, už aj z toho dôvodu, že mnoehekrát z desiatich surovín je hodnota kalórií napr. len pri troch, takže, aké počítanie?
chillicokolate
juuj, ze kalorie, ake skarede slovo, skoro som sa ohadzala....dobre jedlo je dobre jedlo a zostane nim na veky vekov...amen :)
babuscha
nuž čo je dobré to je dobré , chuť na niečo aj bombakalorické , prehluší aj pocit zhrešenia
stacy77777
súhlasím s Evanaaa- nakoľko nikdy nie sú zarátané všetky druhy potravín a prerátané, celá práca s tabuľkou vlastne vyšla navnivoč....
sportak
Súhlasím s nerátaním kalórií. Pre mňa je dôležitý výsledok a hlavne pôžitok z pripraveného jedla. Rád si prečítam každý rcp a tie zbytočné kalórie ani nevnímam.
lidia3
ani neviemk že existuje nejaka kaloricka tabulka a ani mne osobne nechyba



 



TOPlist