Nedelny obed :-)

emery - bez fotkyemery, 11. januára 2015
Sa mi zas udalo dnes majstrovsky kusok, ako 10 ročnej. tak si v spóku peciem kuracie nôžky a zemiaky spolu, uz som sa zalizovala. no, nie. taham z rury pekacik, popalim sa jak svina a všetko drb na podlahu. no a teraz som uz nevedela, ci revat od bolesti, ci od zlosti. tak som stehienka pekne pozbierala, zemiaky capla do kosa a varila ryzu a inu omacku. sampinonovu. este ze mi ostali v ľadničke. p.s. podlahu som cca 10min. predtym luxovala majsterom properom. po tom zas :-) to budu svaly...
@zareaguj


Diskusia k článku

hubata
Takýto deň volám "deň blbec". Začína hneď od rána, keď sa proti mne otočí ešte aj sprcha, pokračuje v práci trapasom, po robote nejdú električky a ja sa ako naschvál ponáhľam. Večera presolená a vtedy som rada, keď je tomu "blbcovi" konečne koniec......
denyany
Ach, to sa pošťastí občas každému, hlavne že si si poradila. A nezostali ste bez obeda. A ako bonus máš tie svaly!
emery
joj, ale taku fajnu omacku pomarancovo medovu som tam mala, a prd...
sovka62
Keď sa darí, tak sa darí! Ja som si tiež najprv musela vyrobiť na ľavom predlaktí popáleninu tretieho stupňa, asi 10 cm štvorcových, kým som sa poučila a obstarala poriadne teflónové rukavice div nie po lakte. Teraz bez nich nezdvihnem ani pokrievku z hrnca, v ktorom sa polievka prestala variť pred hodinu (asi platí, že obarený pes sa aj dažďa bojí).
Hlavne, že ste mali čo jesť, fajnú medovú omáčku budeš podávať až nabudúce, keď už tie rukavice budeš mať a hlavne aj používať.
evanaaa
Mne sa stalo skoro také niečo tiež, robila som mäso tuším so šampiňónmi v jenskom skle v rúre a keďže tam sú sklené aj rukoviatka, asi som zle chytila, pálilo ma to a ešte sa mi aj z ruky vyšmyklo a nielen padlo na zem ( máme keramickú podlahu) ale misa sa rozbila, mäso aj šťava na zemi, mne vyhŕkli slzy do očí, aj som sa bála, že mi muž vynadá aká som " šikovná", ale bral to zmierlivo:)), ja by so aspoň niečo zachránila, mäso som pozbierala, bolo našťastie na plátky a už ani neviem, ako som čarovala ďalej, nepamätám si, len viem, že do rúry už nešlo, spravila sa nejaká iná šťava, či ako, ale napokon, zjesť sme to zjedli. Také nehody sa každému aspoň raz za život v kuchyni stanú.
evanaaa
@sovka , tvoj humor sa nezaprie, a vraj: obarený pes sa aj dažďa bojí....hehe, treba si zapamätať.
zolik
presne ako hovori @hubata. jednoducho "den blbec". Moj syn ako 14-rocny mal takyto "den blbec", na ktory sa ani po rokoch nezabuda. Najprv v skole dostal 5 z pisomky z nemciny, cestou domov stratil penazenku s dokladmi a tesne pred domom preskakoval potok, ktory bol po dazdi. Na blate sa smykol a samozrejme ze do neho spadol. Takto mokry, zablateny, nestastny a aj sam na seba nahnevany mi vo vchodovych dverach hovori: "Tak mama, ja uz vazne neviem co so mnou este mozes robit."
Teraz sa na tom smejeme, aj ked vtedy mi teda do smiechu nebolo. Neboj po nejakom case sa na svojom nedelnom obede zasmejes aj Ty.
leomax
@zolik pobavila si ma. Poznám aj ja také dni. Mne sa podarilo minulý rok v priebehu dvoch hodín stratiť občiansky preukaz, asi 150€, kartu do bankomatu, zablokovať telefón, a aby toho nebolo málo, jeden blbec mi na parkovisku tak pekne načal blatník, že sa musel vymeniť.



 



TOPlist