do pozornosti, že v Nitre sa bude konať vyššie uvedený festival a kto má záujem napiecť niečo sladké ku káve, nech sa hlási. Prihlásila som sa. Vlastne ma "prihlásila" Henrieta Peškovičová www.facebook.com/pages/Henrieta-Pe%C5%A1kovi%C4%8Dov%C3%...
, ja som to len oddobrila ;-)
Zúčastnila som sa včera v sobotu, dnes bude mať pre Vás sladké dobroty Martinka z matapecie.blogspot.sk a výbornú kávu z "koťoga" - čerstvú napraženú pred Vašimi očami Viktor Klimo z Delikatesy.sk
Vedela som, že chcem napiecť moje dva osvedčené koláče a k tomu sa ešte pýtal nejaký kávový, aby to teda bolo v duchu festivalu.
Cviklový vegan koláč s karobom a s dvomi druhmi džemu (ktoré som robila taktiež ja): z arónie a jabĺk (bol osviežujúci, mierne kyselkavý) a figový (výborný, sladulinký) posypaný strúhaným kokosom.
varecha.pravda.sk/recepty/cviklovy-vegan-kolac-fotorecept...
Jablkovo-mrkvový koláč so slivkovým domácim pečeným lekvárom, poliaty čokoládovou polevou so 70% obsahom kakaa a vlašským orechom.
Recept: varecha.pravda.sk/recepty/jablkovo-mrkvovy-vegan-kolac-fo...
Tofucake kávový, nepečený.
varecha.pravda.sk/recepty/tofucake-kavovy-nepeceny-/45777...
Bola to skvelá akcia, skvelí ľudia, ktorí svoju prácu robia so zanietením a srdcom, skvelý deň, som nesmierne veľmi dobitá pozitívnou energiou na veľmi dlhý čas :-)
Diskusia k článku