Donáška jedla domov

micanela - bez fotkymicanela, 6. marca 2013
Viacerí tu odporúčajú konkrétne veci tak hádam nič týmto príspevkom neporuším.
Už 4-krát sme objednali donášku jedla, nápojov, drogérie, granúl pre zvieratá...proste hlavne ťažkých vecí z Tesca. Dokonca sme skúsili aj mäso a zeleninu. A vždy maximálna spokojnosť.
Ak bývate niekde, odkiaľ je ďaleko do veľkého obchodu a nemáte auto /ako my/ tak vás možno zaujme stránka:

 potravinydomov.itesco.sk
@zareaguj


Diskusia k článku

dorenika
no ja objednavam zo sainsburys alebo tesca a tiez som bola vzdy spokojna,teda raz sa stalo ze bolprasknuty jogurt ale inak fajn,zacali sme to vyuzivat ked som si zlomila nohu,pretoze nemame auto tak pre priatela by bolo narocne ist s tym sam...
jody
a donesú to až do bytu, alebo len do vchodu, lebo u nás to hrá veľkú rolu :D
dorenika
@jody ja neviem my mame dom takze ku dveram ale ak je to byt tak si myslim ze asi len do brany nakolko oni su vzdy v takom polobehu :D
jody
Tak to si môžu potom nechať, bývam na 4. poschodí bez výťahu a k bráne si to doveziem autom aj sama... :-D
micanela
@jody , ak máš auto nie je čo riešiť, vieš si kúpiť aj sama. mne doviezli až do bytu.
evanaaa
Neviem, či u nás rozvážajú, ja si nakupujem radšej sama, viem, čo si vyberiem. Mne našťastie nakupovanie nevadí, chodím rada, službu by som ozaj využila, len ak by som bola imobilná. Ale aké sú poplatky? Nevyjdú tie nákupy drahšie?
micanela
@evanaaa , samozrejme že je to spoplatnené - cena závisí od času kedy ti to donesú, je to na ich webovej stránke. Ale ak urobím raz za čas veľký nákup vecí do zásoby /povedzme za 150 eur/, tak ma 3 eurá za dovoz nezabijú.
evanaaa
@micanela , pýtam sa len zo zvedavosti, nie preto, že by som si myslela, že je to zadarmo, to viem, ale ako píšeš, tak za tie tri eurá to stojí. Ja len, že kým môžem, idem rada na nákup.
micanela
@evanaaa ja tiež radšej chodím jedlo nakupovať /a "ohmatať" si zeleninku alebo mäso sama/, pre mňa tu ide iba o naozaj ťažké veci, ktoré sa bez auta donesú domov veľmi ťažko.



 



TOPlist