Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 350 najnovší komentár včera 20:35
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 350 najnovší komentár včera 20:35
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 240 najnovší komentár včera 20:35
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 1 najnovší komentár 19. marca 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Prudko návyková pistáciová nátierka s bielou čokoládou VIDEO
-
Super recepty: Neviete, čo variť tento týždeň? Naše tipy na chutné obedy a večere to vyriešia za vás!
-
Všetci budú spokojní: Hovädzie, bravčové aj kuracie a vždy s výbornou šťavou. 10x nedeľné mäso, ktoré najlepšie chutí s ryžou
-
Hrnčekové, s čokoládou aj s ovocím: 12 receptov na tie najlepšie jogurtové koláče
-
Vyskúšajte všetky: 12 tipov, čo navariť z kuracích pŕs. Chutné a rýchle jedlá, ktoré vás nikdy nesklamú
-
Tradícia inak: Chuť na halušky, ale doma ani jeden zemiak? 11 receptov, ako ich uvariť aj bez nich
-
Fajnové aj dnes: 3 spôsoby, ako zohriať rezne zo včera. Zistite, ktorý z nich je tou najhoršou voľbou
-
13 zákuskov z odpaľovaného cesta: Natrénujte si venčeky, veterníky či netradičný krémeš, aby to na Veľkú noc bolo dokonalé!
Čo sme my horší ako ostatní ľudia že si nevieme vyrobiť naše kvalitné mäso, mlieko, zeleninu, ovocie, a z toho urobiť aj konzervy a zaváraniny? Koľko ľudí by mohlo byť zamestnaných v mäsopriemysle, mliekárňach, konzervárňach, mraziarňach, obchodoch - keby nám fungovalo poľnohospodárstvo. Ale to je účel aby nefungovalo a niekto na tom sakramentsky zarába. Všetci vieme že nie Hubatá .......
Prečo musíme poberať všelijaké žobračenky, zdraví mladí vzdelaní ľudia utierať bohatým cudzincom zadky a byť vo vlastnej krajine odkázaní potravinami na hyperbordely? Veď máme úrodnejšiu zem aká je málokde na svete, máme krajinu ktorá netrpí suchom, máme vodu - máme všetko okrem politikov čo by ju viedli k prosperite a k spokojnosti obyvateľov.
propet.sk/vyrobky-pre-psov/konzervy-pre-psov...
a že by som si spravil konzervu s podobným zložením a bola to vlastne čerstvá konzerva a nie ako tieto čo kupim že to maso je konzervie niekolko mesiacov.
+
Ohľadom mliečnych automatov. Robím v poľnohospodárskom podniku, máme automat a viem na STO PERCENT, že je v ňom každý deň čerstvé mlieko. Samotný automat nevydá nevymené mlieko. Pre EU sme museli rekonštruovať dojárne, sú neporovnateľne čistejšie. Hygienici chodia každý mesiac na kontroly automatu a tiež kontrolujú predaj mlieka na vrátnici...