Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 193 najnovší komentár včera 19:32
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 193 najnovší komentár včera 19:32
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár 4. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 193 najnovší komentár včera 19:32
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 189 najnovší komentár 1. júla 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Upečte na víkend: 10 receptov na fantastické višňové koláče, osviežujúce a plné šťavy
-
Maškrtenie bez rúry: Falošné slivkové knedle aj kokosové ježe a ďalšie recepty na nepečené krupicové zákusky
-
Najlepšie júnové recepty: Tipnite si, aký koláč sa piekol najčastejšie a ktoré ovocie bolo najobľúbenejšie
Ale ocot raw,robeny doma,alebo z health store,taky kde su este aj enzymi usadene na dne.Na bolave miesta prikladat obklad z 9% roztoku soli/.V 1 L destilovanej teplej vody rozpustit 90 g KAMENNEJ soli a tzv .povarenej ak je dostat.Sol nesmie obsahovat jod.Pokozka ma byt umyta nie mastna.V tomto roztoku mamocit 6-8 x zlozenu gazu,musi byt gaza aby dychala a dat na bolave miesto cez noc aspon na 9-10 hod.upevnit zo spodu a vrchu,ale nicim neprikryvat,ziaden plastic.Vyzmykat nie uplne do sucha ale polosucha.toto prikladat aspon tyzden.Roztok musi byt robeny od 80 100 g na 1 L vody.Nizsi neucinkuje-vyssi narobi neplechu.Taketo oblkady posobia na vsetky bolesti I opuchy a dokonca aj rakovinove opuchy,len to treba potom vediet spravne pripravit,lebo kazdy problem je individualny.Nadobu s roztokom musis zakryvat vickom aby sa voda neodparovala a roztok nemenil koncentraciu.Napisala som ti TS,neviem ci ti prisla,lebo sa mi nejako stratila.Preto pisem este raz tu,mozno pomoze aj inym.
www.thehealthyhomeeconomist.com/can-celiacs-eat-true-sourdough-bread/...