Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 359 najnovší komentár včera 16:59
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 359 najnovší komentár včera 16:59
- Uhorka: Uvarené mrazené zemiakové halušky 9 najnovší komentár 25. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 193 najnovší komentár včera 16:59
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Čokoládové rožteky VIDEO
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- 12 receptov: Nechce sa vám vymýšľať, ako pripraviť mäso na obed? Spravte ho na prírodno
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
- Fazuľová, šošovicová, zemiaková, ale aj kuracia: 10 receptov na polievky nakyslo, ktorých sa oplatí uvariť plný hrniec
- Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
- Herečka Monika Hilmerová: U nás doma je takmer vždy navarené, v kuchyni sa striedame
Ale ocot raw,robeny doma,alebo z health store,taky kde su este aj enzymi usadene na dne.Na bolave miesta prikladat obklad z 9% roztoku soli/.V 1 L destilovanej teplej vody rozpustit 90 g KAMENNEJ soli a tzv .povarenej ak je dostat.Sol nesmie obsahovat jod.Pokozka ma byt umyta nie mastna.V tomto roztoku mamocit 6-8 x zlozenu gazu,musi byt gaza aby dychala a dat na bolave miesto cez noc aspon na 9-10 hod.upevnit zo spodu a vrchu,ale nicim neprikryvat,ziaden plastic.Vyzmykat nie uplne do sucha ale polosucha.toto prikladat aspon tyzden.Roztok musi byt robeny od 80 100 g na 1 L vody.Nizsi neucinkuje-vyssi narobi neplechu.Taketo oblkady posobia na vsetky bolesti I opuchy a dokonca aj rakovinove opuchy,len to treba potom vediet spravne pripravit,lebo kazdy problem je individualny.Nadobu s roztokom musis zakryvat vickom aby sa voda neodparovala a roztok nemenil koncentraciu.Napisala som ti TS,neviem ci ti prisla,lebo sa mi nejako stratila.Preto pisem este raz tu,mozno pomoze aj inym.
www.thehealthyhomeeconomist.com/can-celiacs-eat-true-sourdough-bread/...