Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 443 najnovší komentár dnes 12:07
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 4 najnovší komentár 9. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 443 najnovší komentár dnes 12:07
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Cesminaz: Obľúbené miesta a zaujímavé jedlá 208 najnovší komentár 31. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 250 najnovší komentár dnes 12:07
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 1 najnovší komentár 18. augusta 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Cuketový koláč na spôsob Sacherky +fotopostup
-
Makovo-cuketový koláč s citrónovou polevou +fotopostup
-
Bublanina s rôznym ovocím +fotopostup
-
Cuketové placky so syrom +fotopostup
-
Škoricový koláč
-
Ten najchutnejší vyprážaný patizón z rúry +video
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Pikantný vajíčkový šalát VIDEO
-
Demikát, to je svetový unikát! Takto sa jedinečná slovenská bryndzová polievka varí na Liptove VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Slaná bublanina VIDEO
-
Nepečený kokosový koláč s marhuľami VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Navrch koláča: 7 spôsobov, ako urobiť chrumkavú mrveničku aj bez masla
-
Rýchlovky z kuchyne: Čo variť v tomto teple? 12 receptov na jedlá hotové do 30 minút
-
Bez rúry aj veľkej námahy: 14 receptov na nepečené zákusky s ovocím
-
Paradajky v skle: 10 najklikanejších receptov na domáci kečup
-
Chutné recepty: Čo robia z cukety známe tváre? Inšpirujte sa Vačkovou, Horváthovou, Kalisovou či Pycom
-
Dá sa to zachrániť: Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých
-
Svieža oslava: 13x letné narodeninové torty s ovocím
Ale ocot raw,robeny doma,alebo z health store,taky kde su este aj enzymi usadene na dne.Na bolave miesta prikladat obklad z 9% roztoku soli/.V 1 L destilovanej teplej vody rozpustit 90 g KAMENNEJ soli a tzv .povarenej ak je dostat.Sol nesmie obsahovat jod.Pokozka ma byt umyta nie mastna.V tomto roztoku mamocit 6-8 x zlozenu gazu,musi byt gaza aby dychala a dat na bolave miesto cez noc aspon na 9-10 hod.upevnit zo spodu a vrchu,ale nicim neprikryvat,ziaden plastic.Vyzmykat nie uplne do sucha ale polosucha.toto prikladat aspon tyzden.Roztok musi byt robeny od 80 100 g na 1 L vody.Nizsi neucinkuje-vyssi narobi neplechu.Taketo oblkady posobia na vsetky bolesti I opuchy a dokonca aj rakovinove opuchy,len to treba potom vediet spravne pripravit,lebo kazdy problem je individualny.Nadobu s roztokom musis zakryvat vickom aby sa voda neodparovala a roztok nemenil koncentraciu.Napisala som ti TS,neviem ci ti prisla,lebo sa mi nejako stratila.Preto pisem este raz tu,mozno pomoze aj inym.
www.thehealthyhomeeconomist.com/can-celiacs-eat-true-sourdough-bread/...