45678 - fotka45678, 5. novembra 2011

Diskusia k článku

sovka62
No prečo? Ty si myslíš, že ten pes necítil, že mu ufrfľaná baba nežičí? Tak jej pekne vyjedol kabelu. Smejem sa z plného hrdla, toto naozaj nemalo chybu.
tatty
Jóój, to je šikovný psík..škoda, že tam pani uvrešťaná nemala toho viac..a to inak nie som škodoradostná :-)
hubata
Mala si vyhodiť umastený papier do koša, aby to nebolo na toho psíka a nech baba rozmýšľa kto to bol.
evanaaa
Ona by možno aj potom pochybovala, či vôbec mala v kabele tú salámu, či si ju nezabudla vziať. Alebo jej ten obal hodiť nenápadne do kabele, to by sa čudovala viac. Ale tak jej treba - psík bol napapaný aj pomstený.
tinca
skvelá pomsta, aj zviera cíti, že kto ho nemá rád a parádne ju vytrestal :))
aroooo
Je pravda, že pes vycíti povahu človeka.Ja som práve v TV dopozerala fajn film o psíkovi labradorovy Marley a ja.So psíkom mám tiež jednu príhodu z čias, keď sa začalo chodiť do Poľska za nákupmi pred Vianocami.Išli sme z roboty autobusom.Po nákupoch sa vraciame, pred hranicou som žiadala cestujúcich, nech si pripravia pasy a čo nevidím, jedni kúpili malú bielu guličku - slov. čuvača, no hovorím, toto nedopadne dobre, žiadne veterin. osvedčenie, oni že neboj, dali sme mu trochu pálenky a spí v taške.Hranicu sme šťastlivo prešli, že zastavíme v kolibe na halušky, pes spal.Nasadneme a zrazu nadávky, chudák pes sa pok.... a rovno v tej taške, kde mali nákup pulóvrov a všetkého už na vianoce.No čo už, zväčša to poutierali v snehu a s tou krásnou arómou sme sa ešte asi 2 hodiny viezli domov.... a z malej bielej guličky bol krásny pes.
babidka
" Kto do teba kamenom , ty donho este vacsim ":-)))) Tak jej treba , paskudnici !
hubata
Mne deti nosili domov všelijaké zachránené zvieratká od psíkov až po slimáky. No a ja som tiež nebola o nič lepšia: privyrábala som si v kuchyni odkiaľ som nosila všelijaké zbytky mačkám pod kontajner na sídlisku. Raz som však zbadala, že jedna krívala, nenažrala sa a tak som ju vzala domov, nech sa reku v kľude nažerie a potom ju vyhodím von. Nestihla som ...... do rána sme mali pod válendou 4 mačiatka. A keďže sme už samozrejme mali doma aj psíka, tak som bola zúfalá čo s tým zverincom? Mater aj s mačiatkami sme dali na balkón do krabice od televízora a vystrihli len taký malý otvor pre mačku, aby sa tam pes nedostal. Lenže naša Tina sa skamarátila so starou mačkou a obidve si išli nohy polámať ak niektoré mača bolestivo mňauklo. Spoločne ich vláčili v papuľkách a tak som si mačence našla aj na pulóvroch v skrini. No užili sme si s nimi. Dodnes dňa podozrievam mačku že to mala naplánované a žiadna labka ju nebolela.
cistinka
Tá baba môže byť rada, že sa len najedol a nezdvihol nad tou kabelkou zadnú labku :-)
ubka
@cistinka o tom nie som presvedčená, že tak neurobil, lebo je to bežný rituál psíka, ale nezaznamenala som :-)))
svetlana9
hm- a potom že zvieratá nemajú rozum?! - niektoré ho majú viac než ľudia - a to sú ľudia najrozumnejšie tvory na tejto zemeguli!?
evusik
jáj, pobavila som sa... tiež ma napadlo, že jej tú kabelu mal očúrať, babe jednej... veď dobre sa hovorí, že kto nemá rád zvieratá nemá rád ani ľudí a ja tomu verím do poslednej body.
My sme tiež taká zvieracia rodina, psov sme mali vždy a nie jedného, aj mačku, andulky, rybičky a dcéra tie zatúlané zvieratká tiež znášala domov :-) ale tiež sme mali protivného skoro suseda ktorý nemal rád žiadne zvieratá, okrem tých na pekáči, a nemal rád ani deti - všetko a všetci mu vadili a dával to patrične na javo a nám všetkým okolo bývajúcim patrične strpčoval život....
jerica
Konečne po ubolenom dni sa mi uľavilo , milé čítanie od začiatku a ešte s lepším koncom..:-))
fiby
Lepšie sa jej nemohol ani pomstiť.
altyn
Dobre som sa pobavil. Múdry kuťko, treba ho pochváliť! To musela byť dobrá FUCHTLA! :-)))
45678
Ďakujem všetkým za komentáre a som rada, ak Vás príbeh pobavil.
Aj my sme sa dodatočne s kolegyňou na tom zasmiali a neboli sme si isté, či napokon aj tú kabelu neočural :-))
zvoncek
nuž ako to v živote býva, deti a psi neklamú a tiež vycitia, kto ich nemá rád, no tento psíček bol aj múdry, odpovedal ako vedel.
pobavila som sa, ďakujem
nika60
Dobré čítanie od začiatku až do konca a darmo sa nehovorí po zlom nečakaj dobré tak dopadla aj naša pani



 



TOPlist