Foto: oco
Zostala Vám knedľa a rozmýšľate čo s ňou, tak tu je možnosť ako zásobu z chladničky využiť a centíky nevyhodiť.Nie je to zázrak ale Zobraziť celý popisZostala Vám knedľa a rozmýšľate čo s ňou, tak tu je možnosť ako zásobu z chladničky využiť a centíky nevyhodiť.Nie je to zázrak ale zmena je život.Každý máme nejaký recept ako zužitkovať zásoby s chladničky.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame zbytok knedle a bohato ju potrieme z oboch strán z cesnakovým olejom do ktorého sme pridali tymián,podravku a mleté čierne korenie.
-
2
Opečieme na suchej panvici z oboch strán.
-
3
Vajíčka vyšľaháme s mliekom a trochou soli.Počet vajíčok závisí od množstva knedle.To každý vie. Knedľu obalíme vo vajíčkach a na pavnici potretej olejom vysmažíme s oboch strán.K tomu si dáme cviklu alebo kyslú uhorku a máme lacnú a dobrú večeru .Dobrú chuť.
Diskusia k receptu