Zubáč zapečený s karfiolom

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
10 minút
na 200 °C

Suroviny

600 g
1
3 PL
30 g
500 ml
40 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očisteného, umytého, na porcie pokrájaného zubáča posolíme a urestujeme na masle. Pekáčik vymastíme a dáme doň ružičky uvareného karfiolu.

  2. 2

    Naň poukladáme porcie ryby. Polejeme šťavou, ktorá nám ostala z výpeku, mliečnou omáčkou, posypeme nastrúhaným syrom, pokvapkáme maslom a necháme zapiecť v rúre pri teplote 200 °C 5 - 10 minút.

  3. 3

    Príprava mliečnej omáčky: múku a maslo zmiešame, pridáme aj malé množstvo horúceho mlieka a dobre rozmiešame. Potom pridáme aj ostatné mlieko, osolíme a povaríme. Nakoniec omáčku precedíme.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: