10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Očisteného, umytého, na porcie pokrájaného zubáča posolíme a urestujeme na masle. Pekáčik vymastíme a dáme doň ružičky uvareného karfiolu.
- 2
Naň poukladáme porcie ryby. Polejeme šťavou, ktorá nám ostala z výpeku, mliečnou omáčkou, posypeme nastrúhaným syrom, pokvapkáme maslom a necháme zapiecť v rúre pri teplote 200 °C 5 - 10 minút.
- 3
Príprava mliečnej omáčky: múku a maslo zmiešame, pridáme aj malé množstvo horúceho mlieka a dobre rozmiešame. Potom pridáme aj ostatné mlieko, osolíme a povaríme. Nakoniec omáčku precedíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu