Živá strava - Zeleninová chutná polievka

delavega - fotkadelavega, 23. novembra 2012

Na prvý pohľad to nevyzerá vábne, ale skúste a uvidíte, že je to chutné a zdravé jedlo. A čo je zaujímavé, aj nasýti.

10-15 minút
príprava
1-2 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 l
1 ČL
1 hrsť (zomletý)
1 hrsť (zomletá)
2-3 ČL rozomleté na prášok
2-3 PL
6 PL lisovaný za studena




Postup

  1. 1

    V mlynčeku na kávu zomelieme na prášok semienka a kešu orechy. Karfiol a brokolicu buď pomelieme na mlynčeku na maso alebo posekáme v mixery, pridáme pomleté semienka, korenie sol a chvilku mixujeme, osolíme a pridáme olej.

  2. 2

    Polievku môžeme jesť aj studenú ale mne chutí teplá. Prelejeme do hrnca a zohrievame maximalne do 40 stupňov!!! Pri vyššej teplote sa polievka znehodnotí!

Diskusia k receptu

malroxa
dobrý recept. ale ako odhadnúť tých 40 stupňov?
marianne
aj ked ju budem jest sama,ale spravim si ju urcite,mne sa paci,vdaka
delavega
Presn ako píše Magdalena5 aby bola teplá, akurát tak na jeenie.
andreac
@Delavega , keďže fotografia k tomuto receptu nebola Vaša, ale prebratá, museli sme ju vymazať. Ak si jedlo pripravíte, nafoťte si ho a k receptu opäť pridajte. Ďakujeme. Redakcia




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia