Na prvý pohľad to nevyzerá vábne, ale skúste a uvidíte, že je to chutné a zdravé jedlo. A čo je zaujímavé, aj nasýti.
10-15 minút
príprava
príprava
1-2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 l |
|
1 ČL |
|
1 hrsť (zomletý) |
|
1 hrsť (zomletá) |
|
2-3 ČL rozomleté na prášok |
|
2-3 PL |
|
6 PL lisovaný za studena |
|
|
Postup
-
1
V mlynčeku na kávu zomelieme na prášok semienka a kešu orechy. Karfiol a brokolicu buď pomelieme na mlynčeku na maso alebo posekáme v mixery, pridáme pomleté semienka, korenie sol a chvilku mixujeme, osolíme a pridáme olej.
- 2
Polievku môžeme jesť aj studenú ale mne chutí teplá. Prelejeme do hrnca a zohrievame maximalne do 40 stupňov!!! Pri vyššej teplote sa polievka znehodnotí!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu